Hogyan tudom rávenni a nagymamám mégegy kutyára?
Figyelt kérdés
Van már egy kutyám, egy border collie, akit saját pénzemen vásároltam. Okos, nevelt kutya. Kiállításra járunk, és agilytizünk is. Kaptam egy ajánlatot az egyik tenyésztő barátomtól, hogy kapok egy kiskutyát tőle társtulajdonba. Nade. Nagymamámmal és anyukámmal élek. Anya támogat a céljaimban, és megengedte. Viszont a mamának nem merem elmondani:D Mindig is zsörtölődős volt. Mindenbe beleköt. Szeretem imádom. De félek egy kicsit. Hogyan jelentsem be szerintetek?2023. márc. 31. 20:02
22/70 anonim válasza:
Azt írod, anyád megengedte, tehát tőle engedélyt kértél. Ha a nagyinak is az az otthona és felesben tulajdonos is, akkor az lenne a korrekt, ha megbeszélnéd vele is. Tulajdonképpen köteles lennél ezt tenni.
23/70 A kérdező kommentje:
Miért ne dolgoznék? Engem nem anyám tart el. Csak azt nem tudom, hogy mennyi idős lehetsz, hogy így beszélsz egy idegennel🙈
2023. márc. 31. 20:53
24/70 anonim válasza:
Igen, érettségivel olyan fizetésed van, hogy az összes kérdésben sorolt eseménynek viselni tudod az anyagi vonzatait, a négylábú igényi felett. Ezen túl mostmár duplán. Találj ki más mesét, kislányom.
25/70 anonim válasza:
Rövidre lehet fogni: A SAJÁT házadba olyan és annyi állatot viszel amennyit akarsz, ha viszont nem a tied, akkor elfogadod a rendszert, és örülsz, hogy ott lakhatsz.
26/70 anonim válasza:
Hát a stílusodból ítélve, más bajok is vannak.
27/70 anonim válasza:
"egy nagyon önfejű,és csak magára gondoló ember"
. Az alma nem esett messze...
28/70 anonim válasza:
"Dolgozom, és én tartom el az állatokat. Meg persze anyámmal a mamát is:D"
De gondolom, azért nem dolgozik nagyanyád, mert nyugdíjas. Miután végigdolgozta az életét.
Ha kellett anyád engedélye a kutyához, akkor nagyanyádé miért nem kell? Ő is ott lakik és ugyanúgy tulajdonos felesben, mint anyád.
Erre már nem tudsz mit írni.
29/70 anonim válasza:
"Az elsővel jó a kapcsolata. Szereti. Csak a mama nagyon ingerlékeny, ezért nem mertem még mondani neki, hisz nem akarok veszekedést."
Az első kutyánál is veszekedés volt?
Amúgy belegondoltál, hogy 2 kan kutya nem biztos, hogy békében ki fog jönni egymással?
30/70 anonim válasza:
Osztán hogy készülsz tenyésztőnek? Csak mert van egy kutyád, akit viszel kiállításokra? Jó kezdés, de ha a következő 2-3-4 évben akarsz elkezdeni tenyészteni, akkor bőven nem itt kéne tartani. Főleg nem nagyanyád/anyád nyakán. Majd a tenyészettel járó minden infrastruktúrát, meg minden új kölyköt meg fogsz velük beszélni? :D 18 éves vagy, még egy szakmád sincs, először ki kéne tanulni egyet, és abból megélni úgy, hogy maradjon pénzed a tenyésztésre! Mert ugye pénzügyi szempontból az csak pénznyelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!