A családotokban a nagyszülők szoktak valamit venni, felajánlani a 13. nyugdíjból az unokáknak?
Ez miben kapcsolódik a kérdésedhez???
Van vagyon, mert örököltem. Nem életükben akartam kiszedni a pcsájuk alól, mint te.
Kérdező,nem mindenkinek jut örökség,de szerintem nem kell várni sem az örökségre,vagy szerinted igen?
Személy szerint,sose voltam,és a családom sem,eleresztve anyagilag,de azért van két kezünk,és aparatura,hogy előteremtsük magunknak és gyerekeinknek ami kell,nem ülünk és várjuk a sült galambot hogy a szánkba repüljön.Az én nagymamám még él,de az örökség a 2 lányáé lesz,az anyukámé és a testvéréé,aztán majd ha akarnak,juttatnak nekem is belőle,ha ők már nem lesznek(nagynénémnek nincs gyereke,családja),ha meg nem,nem.
"Kíváncsi lennék a támadók között hányan vannak olyanok, akik nagyszülői örökségből van némi vagyonuk, tulajdonuk"
1. A nagyszülőtöl nem öröklünk, amíg élnek a szüleink.
2. A nagyszülők élnek, de te már most le akarod húzni őket. GUSZTUSTALAN vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!