A ti családotokban is van olyan feleség, aki addig hergelte a férjét az anyja ellen, míg az inkább feladta, hogy két tűz között legyen? Mi volt aztán váláskor?
Nyilván egy szülő sem tökéletes, mindenki követ el hibákat, de azért jól megvan a család. Majd jön az asszonyka, aki nem jön ki az anyósával, ezért a férjét kezdi addig nyaggatni “én csak neked akarok jót, ne legyél tutyimutyi, így nem tudok rád felnézni, milyen apa leszel így” míg az kínjában inkább elkezd elmaradni a családi összejövetelekről, csak szálljon már le róla a neje. Gondolom ismerős a szituáció.
Kérdésem: ha esetleg volt ilyen, és elváltak, akkor a férfi mit tett? Továbbra is tartotta a családjával azt a távolságot, amit csak az exneje kérésére és hatására tett addig?
Nem, nem ismerős a szitu, nem is ismerek töketlen fickókat (már akiről tudom is, hogy az)...
Ki az, aki a saját anyjával megszakítja a kapcsolatot, mert a feleségnek nem jön be az anyós? Akkor a feleség ne menjen, ő nyilván megy, ha akar. Ha pedig a házsártos feleség beledumál abba, amihez nincs sok köze, akkor talán nem kéne vele élni. Vannak azért határok, amit az ember tolerálni tud.
TUTI nem csak az exneje miatt tartja a távolságot, vagy ha igen, akkor neki pszichiáter kéne.
Képzelem milyen meny lehetett az az anyós, aki minden menyek rémálma. Ezzel csak azt akarom mondani az anyósgyűlölőknek, hogy egy ember jellemét nem a státusza határozza meg. Ugyanannyi borzasztó anyós létezik, mint meny. És ennek mi az elsődleges oka? - persze léteznek kapcsolatfüggő anyósok és rinyáló menyek is, de a fő ok az, hogy a nők összeférhetetlenek. Kibeszélik, marják és hátbatámadják egymást ráadásul irigyek is egymásra. A paleotikumban amíg a férfiak összefogva próbáltak legyűrni egy mammutot, addig a nők azon versengtek, hogy ki tud többet gyűjtögetni. Vajon miért se fog sose működni a feminizmus. Azon a szlogen már röhögök, hogy: "legalább mi nők tartsunk össze"
Mi olyan elismerhetetlen van azon, hogy mi nők képtelenek vagyunk megtűrni hosszútávon egymás közelségét? Én még a saját anyámtól is hülyét kapok.
Az én családomban tökéletes nagyszülők, anyák, anyósok és apósok vannak.
Plusz egy alkoholista erőszakos "apa"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!