Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szerintetek mennyire normális,...

Szerintetek mennyire normális, hogy a gyermekem anyja kidobja az év végén MINDIG azokat a könyveket, füzeteket, amiből abban az évben tanult?

Figyelt kérdés

Tudja, hogy még azt év elején ismételni kellene belőle.

A gyerek egyre inkább hasonlít rá, (nem olvas, rohadt telefonnyomkodás, borzalmas helyesírás, ) mindenben ellenem hangolja, azt tanítja neki meg hogyan kell másokat kijátszani.

11 éves :írási ÉS olvasási zavarokkal (NEKEM is van, de igyekszem szépen és szabatosan írni.)

A nő több éve kzdettől fogva arra játszik, hogy mentsék fel, ÉN nem,

(tudja leírni, amit kell, de vegyék figyelembe hogy gondja van )

2018. júl. 4. 01:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Milyen választ vársz erre a kérdésre? Nyilván nem normális, hogy ezt csinálja, de attól, hogy itt tíz ember bólogat neked, változik valami?

Beszéljétek meg. Te választottad őt párodnak. Nyilván akkor sem volt egy könyvmoly.

Ha pedig megoldást is szeretnél, nem csak a másikat szapulni, akkor esetleg ülj le a fiaddal beszélni a jövőjéről. Egy 11 évessel már simán lehet. Ha a könyvek helyet foglalnak otthon, ajánló fel a fiadnak, hogy hozza el hozzád, tartsa ott, amíg biztos nem lesz, hogy már tényleg nem kell. És ha már ott vannak a könyvek, gyakorolhattok is együtt.

2018. júl. 4. 03:51
 2/3 anonim ***** válasza:
30%
Kérd el a könyveket, füzeteket, és tartsd magadnál. Ha ott a fiad, ismételj vele.
2018. júl. 4. 13:13
 3/3 anonim válasza:
Én elfogadnám a tankönyveket mint hogy a kukába menjen mert van 3 kistesóm! :)
2020. jún. 21. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!