Normális ha 14 éves gyereket sehova nem enged az anyja?
Nem rólam van szó, osztálytársamról. Tök jó programokat szervezünk de sosem engedi el az anyja :/
Nem ilyen party meg alkoholos programok lennének csak egy egyszerű belvárosi séta (nem eldugott utcákban), esetleg valami normális kajáldában ennénk valamit. És nem este 11-kor hanem du 3-4kor.
Egyszer sikerült eljönnie velünk de ahhoz is az kellett hogy minden szülővel akinek a gyereke jön azzal beszélt telefonon hogy tényleg oda megyünk-e, de még ekkor is azt hitte hogy hazudunk ezért külön szülői kíséret kellett, fotós dokumentációval. De ez is csak egyszer volt és egy szülőt magunkkal kellet rángatni :/
Szerintetek ez nomális? 14 évesen már vagyunk annyira érettek (legalábbis mi) hogy fel tudjuk fogni melyik ember a normális és melyiket kerüljük el!
Mit lehetne az anyuka ellen tenni?
#2-esnek: Átlagos család teljesen. Meg nem is ilyen extrém drága helyre mennénk.
#3-asnak: Soha nem volt még semmi baj vele. Meg én nem úgy ismerem akit ha egyszer elengednek valahova akkor elmenne alkoholt fogyasztani, elmenne partyzni, esetleg becsajozna/bepasizna.
Nem, ez nem normális.
Nekem is volt régen ilyen osztálytársam akit soha sehová nem engedtek el a szülei. Neki barátja is úgy volt hogy a szülei nem tudtak róla... Sajnáltam is, aztán amikor egyetemre ment kicsit jobb lett a helyzet mert kollégista lett.
Anyuka nem fogja fel hogy a gyereke felnő lassan, nem akarja, így próbálja visszatartani, hogy még maradjon gyerek, ott legyen mellette. Szerintem.
Ismerek én is ilyet, ez náluk úgy oldódott meg hogy a lánynak elege lett és végül már nem kért engedélyt otthon, hanem ment ha menni akart. Aztán ezzel felfogták hogy a gyerek már nem olyan kisgyerek többé akit irányítani lehet.
Kérdező; akkor most "becsajozna vagy bepasizna"? Ahogy írod.
Fiú vagy lány végülis?
Lehet, hogy a haverok nem szimpatikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!