Ti besértődnétek a barátnőm helyébe azon, hogy a barátnőm "testvérének" (féltestvérről van szó, az apa a közös, a barátnőm anyja meghalt) feleségének küldtem egy boldog szülinapot! -smst?
1. magyarul azt úgy mondják, hogy megsértődik, nem besértődik.
2. nem. mi ezen a sértődni való?
Csak mert félek, ha a barátnőm ezt megtudja, kiakad...bár ezen szerintem semmi kiakadnivaló nincs... Szimplán figyelmességnek szántam... :)
Amúgy a barátnőm testvére 1-gyel alattam járt gimibe, a felesége meg 2-vel alattam... szóval... de csak nemrég jöttünk össze...
De ugye ezen semmi kiakadnivaló nincs?
1.) Ha ennyire parázol a nődtől, akkor előbb vele beszéld meg, aztán küldd csak el az sms-t!
2.) Ha szerinted ebben az sms-ben semmi nincs, pusztán figyelmesség, akkor állj már a sarkadra, és védd meg magad
3.) papucs leszel
A barátnőm nevelőanyja nem kedveli a Verát(ő a barátnőm "testvérének" felesége - a testvér kifejtését lásd a kérdésben), de az a barátnőm nevelőanyja egyben a Vera(nevezzük Robinak) férjének az anyja...
A barátnőm anyja egy súlyos betegségben évekkel ezelőtt meghalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!