Szerintetek sem helyes az, amit a nagyim csinál?
Sziasztok!
Előre leszögezném, hogy a nagymamám párja/élettársa, aki nem a vér szerinti nagypapám, mert ők a nagyimmal elváltak, apukám fiatalabb korába, kb. 3 éve hunyt el.
Erről nem szeretnék sokat beszélni, igazából csak annyit, hogy az elején ez érthető módon nagyon megviselte nagymamámat, természetesen. Amit mi, családtagok meg is értettünk, támogattuk, úgy, ahogy tudtok, őt a gyászban.
Nos, most, hogy azt, hiszem, a gyásznak vége, a nagyim új párt szeretne találni magának, ahogyan azt én kivettem a szavaiból.Mert nagyon egyedül érzi magaát. Amivel nem is lenne baj, hiszen egyrészt nekem/nekünk semmi beleszólásunk nincsen abba, hogy kivel van és, hogy kivel nincs, viszont.
Viszont ezt egy igen sajátos módon próbálja tenni. Kb., ha jól emlékszem áprilisban volt valamiféle gyógy-kórházban valami kezelésen, ahol találkozott egy férfivel,a kivel nagyon jól el is beszélgettek, állítása szerint. Viszont csak annyit sikerült megtudnia róla, hogy hol lakik és, hogy programozóként dolgozik. A nevét sem, a számát sem, és semmifelé más elérhetőségét sem. Felajánlottam neki, hogy a Facebookon megnézem annak a településnek a hivatalos Facebook oldalát, ahol él az a férfi, de nem találam meg őt, nyilván. Azt hittem, ezt annyiban is hagytuk.
Erre, most valamelyik nap, hogy találkoztam nagyimmal, mondja nekem, hogy elkezdett beszélgetni a fickóval. Mégpedig úgy, hogy felhívta az egyik nővérkét a kórházból, aki az ismerőse, hogy nézze már meg, melyik betegeik laknak azon a helyen/településen. Megmndta neki a nénike, és még a telefonszámát ia megadta neki, mire édes drága nagyanyám felhívta beszélgettek, Messnegeren is stb.
Hát, én lehidaltam. És mondtam neki, hogy ez illegális, ezért azt a nővérkét ki is rúghatják, mivel nem lehet csak úgy semmifelé vendégről, sem betegről,/páciensről kiadni ilyen és ehhez hasonló adatokat. Mire a nagymamám csak nevtve közölte, hogy: "Dehogy, illegális".
Az eszem megáll, hogy ilyeneket csinál. Ahelyett, hogy megkérdezte volna ott helyben a nevét, ha szimpatikus neki, vagy a számát, elérhetőségeit.
Elmondtam ezt édesanyámnak is, mire azt mondta, hogy az előző párjával (akit fentebb említettem) is ugyanezt csinálta, mindenkit össze-vissza hívogaott.
Szerintetek ez normális? Vga ytúllépett egy határt?
Egyébként tényleg lehet, hogy az ápolónő felhívta a férfit, hogy "Xy betegünk nagyon el szeretné érni önt, jót beszélgettek, de elérhetőséget nem cseréltek, megadhatom?" -> beleegyezett és megadta.
Nem lehet tudni hogy "mi zajlott" és az agyalás teljesen felesleges.
Persze, mi vagyunk a hülyék, mert szerintünk nem normális, ha valaki úgy keres kapcsolatot magának, hogy mindenkit hívogat össze-vissza, meg ráerölteti magát másokra. Igen, bizonyára mindenkinek így kéne cselekednie, ahelyett, hogy ha akar valamit ott helyben megkérdezné, nem pedig utána kutakodna. Nem tudom elolvastátok-e, de nem ez az első alkalom, hogy ilyet csinál.
Kedvesnek mindig próbálunk kedvesnek lenni vele, de ti meg azt nem tudjátok, hogy ő milyen a háttérben.
" Nem tudom elolvastátok-e, de nem ez az első alkalom, hogy ilyet csinál."
És? Semmi közöd hozzá, hogy hogyan ismerkedik. Te mit szólnál, ha ő is belefozna a ti életetekbe? Felnőttt ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!