Megszakítsam a kapcsolatomat nagymamámmal?
A mai nők szerint már mindenki nárcisztikus aki nekik nem tetszik
2
Nincs pénzünk még egy háztartást fenntartani (de úgy látom, ez annyira alap minden gyakorisnál, hogy ha rossz a kapcsolat, azonnal előrittyent magának egy újabb lakhatást, mert ez az alap kérdés, ha ez szóba kerül, biztos csak én vagyok ekkora csóringer ebben az országban, valamit nagyon rosszul csinálok), három gyerek mellett meg biztos nem akarok úgyse bepasizni, így maradok. Szerencsére elég sok ismeretem van mára már a témáról, így hiába provokál, nem ülök fel neki, így nincs látványos drámázás, a családi élet meg eldöcög valahogy.
Ha 3 hónapig nem kerested, és neki sem jutottál eszébe azalatt, akkor mi a kérdés? Ezt kell folytatni, csak 3 hónap után sem kell keresni...
(A nagyi 16 évvel ezelőtt lett toxikus? Előtte nem volt az, mert a kérdező is az volt? 🙃 Azon meg már tényleg senki sem lepődik meg, úgy látom, hogy itt egy újabb férj, aki a gyerekkori traumáiból kifolyólag, 3 gyerek után HIRTELEN nárcisztikus lett...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!