Kaptatok valamit az anyósotoktól mielőtt megszületett a babátok? Illik egy nagyszülőnek venni bármit is?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, mint: babaruhák, babakelengye, esetleg babakocsi vagy ilyenek.2022. jún. 11. 16:06
31/38 anonim válasza:
Anyostol 1-2 ruhát meg mikor haza jöttünk pelenkát hozott.
Az én szüleim fizették a babakocsit csak ki kellett néznem meg az orvost.
Egyébként egyik féltől sem vártam el
32/38 anonim válasza:
Nálunk az anyám sokat vigyázott a bátyám gyerekére, sőt hónapokig nálunk is laktak előtte is, és később is, mert építkeztek. Anyu megtartotta a mi(!) gyerekruháinkat, és azt adogatta nekik. Pénzt nem tudom, hogy adott-e örökbe, ha kértek, akkor biztos. Azt viszont tudom, hogy kocsira kértek kölcsön, és kamatmentesen kaptak is, de azt viszont visszafizették. Persze a kamatmentes kölcsön is egyfajta "adás".
33/38 anonim válasza:
Hogy le vannak pontozva azok, akik kaptak kb bármit... nem értem, miért fáj ennyire, hogy másnak egy picit is jobb... lehet nyugodtan ezt is lepontozni, irigy kutyák...😔
34/38 anonim válasza:
Ja, sokaknak fáj, hogy valaki pénzt kapott, mert megengedhették maguknak a nagyszülők. Mi sem kértük, nem is számítottunk rá, már minden megvolt a babának, de ha egyszer szívből, szeretettel, örömmel adja, miért kellene visszautasítani? És nem rendszeres, egyszeri alkalom...
Mi sem vagyunk rászorulva egyáltalán. Ahogy előttem valamelyik idióta írta, hogy azért vállaltak gyereket, mert megengedhetik maguknak...Hát mi is megengedhettük magunknak a gyerekvállalást, nem azért kaptuk a pénzt, mert nem telik gyerekre :D
Én is fogok adni a saját gyerekemnek/unokámnak...ez természetes.
35/38 anonim válasza:
Azért mert nem érzem hogy ekkora összeget kéne adniuk,ha nekünk telik rá. Felnőtt emberek vagyunk ahogy van aki elfogadhatja a pénzt,úgy lehet olyan is mint én aki nem fogadta el. Ennyi erővel fizessek ki a lakásunkat, a költözés költségét, a nyaralasunkat hisz egy család vagyunk.... nem nem kötelesek fizetni és ha felajanljak nem fogadom el,pláne ha minden megvan már és nincs is rá szükség... ha ezen megsertodik akkor.max fizessen be egy kis összeget a gyerek babakötvényére, annak nagyobb értelme van,de ezt is csak akkor ajánlanám fel,mint lehetőséget ha az anyós halálosan megsertodne amiért nem fogadok el tőle 100 ezer ft-ot.
36/38 anonim válasza:
35-ös, de az meg miért probléma, ha valaki elfogadja? Ő dolga, ahogy az meg a tied, hogy te nem fogadtad el. De a másiknak sem kell emiatt rosszul éreznie magát, ahogy itt te kb. beállítod.
37/38 anonim válasza:
Azt írtam van aki elfogadja van aki nem, az meg miért gond ha én meg nem, ennyi erővel.
38/38 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy gond, ha nem fogadod el, te kezdted el ezt a témát, hogy felnőtt vagy és ezért nem fogadod el, mintha másoknak sem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!