Mit tennétek ha anyósotok nevét kellene adnotok a születendő babátoknak?
Mivel én vagyok az egyik szülő, a páromnak nincs több beleszólása, mint nekem, akármilyen is a családja... Ha nem lenne problémám a névvel, belemennék, ha igen, akkor nem tudom, mi lenne, nekem olyan párom van, akivel minden fontosat meg tudunk beszélni, plusz én vagyok az erőszakosabb (s a nő is, aki szül, de ezt nem mondanám, mert nem tartom szép dolognak, nem tehet róla egyikünk sem, hogy ezt dobta az élet).
De ha az első gyermek neve így lenne, a másodiknál (ha lenne) nyilván én döntenék. Ez a minimum.
Ha pedig az elsőnél sem tetszene az a név, akkor még mindig felajánlhatnám második névnek. Bár szerintem illik a 2 szülőnek olyan neveket találni, ami mindkettőjüknek teljesen megfelel. Bár a felvázolt eset egy kicsit speciális.
Megmondanám hogy a mi családunkban meg az a szokás hogy az anya választ nevet. 1:1
Amúgy én is max 2 névnek adnám ha egy kicsit is tetszene.
Hat ez agybeteg! Hol van igy?!
Ha tetszene max 2. nev lehetne ha nem akkor sehanyadik.
Amugy felhaborito hogy van ilyen hogy az anyukanak nincs beleszolasa??! Allj a sarkadra! A TE gyereked ugyanannyi jogod van beleszolni mint a ferjednek! Igy igen 1:1 az allas ahogy fentebb irtak. Tehat sakk-matt. Nem tudom elkepzelni hogy a gyerekem nevebe ne szoljak bele es ugy kelljen egesz eleteben hivnom ami nem is tetszik, sot.. biztos hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!