Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szólnátok ha anyósotok...

Mit szólnátok ha anyósotok benyögné a védőnőnrk hogy anyatejet akár hozatni?

Figyelt kérdés

Pótolom sajnos tápszerrel.

Ami anyósombol ellenszenvet vált ki..

Ma reggel itt volt mikor jött a védőnő és megemlítette neki hogy kérünk anyatejet....

Mikor világosan leszögeztem kizárt..

2018. nov. 5. 16:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

ha nem lenne tejem,de lenne lehetőségem anyatejet adni neki,akkor mindenképp azt választanám.

De ettől függetlenül anyósod hozzáállása bicskanyitogató. Nem szólhat bele az életetekbe.Mond meg neki kerek perec,hogy ne szóljon bele,vagy szépen a vedőnő előtt kellett volna megmondani,hogy már ne is haragudj,de ezt ki mondta neked?!

2018. nov. 5. 16:11
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk eleve anyósom nem lenne ott, amikor a védőnő jön. Ha meg ott lenne és ilyrrt beszólna, akkor közölném, hogy nem, anyuka, nem kérünk, ez az én gyerekem, majd én eldöntöm, mivel és hogyan etetem.
2018. nov. 5. 16:15
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Marhára letojnám. Nem úgy megy, hogy ezt benyögi és majd a védőnő hoz, szóval mindegy mit mond.

Egyébként nem is kaphat bárki tejet. Általában csak kis súlyú újszülötteknek vagy koraszülötteknek írnak.

2018. nov. 5. 16:16
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Megmondanám anyósnak, hogy törődjön a maga dolgával. Az én fiam is tápszeres volt, sosem etettem volna más tejével.
2018. nov. 5. 16:28
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Bloeee...tiszta kozepkor! Hihetetlen mivel kepesek traktalni a noket a hozzatartozok is...Az enyem kezdetektol tapszeres, de mondok valamit, en is az voltam harminc-akarhany eve, es koszonjuk jol vagyunk!
2018. nov. 5. 16:42
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Ebben te döntesz, nem anyósod. De ne félj, kicsi az esély, hogy kapjatok, ha nen koraszülött/beteg a gyerkőc.
2018. nov. 5. 16:48
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Mivel a te kislányod nem koraszülött, valószínűleg nem kaptok, az meg édeskevés, hogy ő bemondja, kértek.

De gondolom, a vedononek te is mondtad, hogy nem kértek.

Az anyóssal szemben pedig legyél határozott, a ti hazatokban/lakasotokban te vagy a főnök. Egyáltalán mit keresett épp ott. Vagy együtt laktok?

2018. nov. 5. 17:01
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
biztosfix, hogy nem adnám más nő tejét a gyereknek... anyósod odaviszi kérdezd meg, hogy a kávéjába szeretné-e, vagy kakaóként, mert te ugyan a gyereknek nem adod...
2018. nov. 5. 20:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Elkuldenem a pics@ba
2018. nov. 5. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám neki, hogy ezen a beszélgetésen semmi keresnivalója.

Volt már, hogy anya épp itt volt, elment addig másik szobába, nem jött oda okoskodni.

2018. nov. 5. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!