Az is ér valamit, ha egy baba csak 2 hónapos koráig kap anyatejet?
Nem tudom hogy ki pontot lefelé, de az vegye a bátorságot és írásban is fejezze ki magát...
Köszönöm! Nagyon rosszul érzem magam! Harmadik gyermekem és az istenért sem akar több tej termelődni! Hiába a napi 6x mellretétel, 3l viz, nem stresszes az életem, a babám is nyugodt jó alvó. Nem értem hogy másoknak hogyan tud ömleni!!
Az is "ér valamit", ha csak a kolosztrumot kapta. Persze, minél tovább kap anyatejet, annál jobb. De ha nem lesz több, akkor nem lesz több.
Nálam is ez volt a két császár után. Negyede tejem lett, mint természetes szülés után. :(
Fejtem, szoptattam, egy vagyont költöttem csodaszerekre. Semmi.
Aztán úgy döntöttem, hogy tojok bele. :)
Kap utána tápszert, ha elapad, akkor elapad. Szerencsére nem lett cumizavaros, és esti meg a két nappali alváshoz nagyon szorgalmasan cumizott is rajtam. Így végül egy éves korig tudtam szoptatni úgy, hogy mellette pótoltam tápszerrel aztán hozzátápláltunk.
Az enyém egy percig se kapott, szülés után másnap kezdték a kemómat. Első napon kapott az újszülöttön női tejet, ennyi, utána tápszert. 97-ben született, három hónapos korától főzeléket, gyümölcslevet 4 hetesen, pépet hat hetesen.
21 éves, 12 év alatt pár napos náthánál nagyobb betegsége nem volt, tesóktól nem kapta el a bárányhimlőt sem. A legegészségesebb gyerkőcöm vlt mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!