Babám 7. napos és két napja nincs széklete. Fele fele arányban kapja az anyatejet és a BebaHaSensitive tápszert. Ez már székrekedési probléma? Mit tudok tenni?
Persze..a tejszaporítás csak úgy megy, hogy te azt mondod és hopp már van is teje. Némely ősanya el sem tudja képzelni, hogy vki a feje tetejére állhat se lesz több. elmondom én hol álltam le, a gyerekem vért hányt!!! Úgy szívta a mellemből szegény, ami b@@z@tt jönni, hogy vért szívott már, aztán amikor bukott az ágyba, nyakig csupa véres volt.
Ne éhezzen, a tápszer sem ördögtől való. Egyébként nem székelési probléma, nekem 80%-ban volt tápszeres és volt, hogy napi 3 széklet de volt, hogy 3 naponta 1
köszönöm szépen
a tejszaporítás megvan és eléggé intenzív (szoptatás naponta 8x 10x és fejés, ennek ellenére még nem igazán akaródzik növekedni a mennyisége)
Akkor üzenem az ősanyáknak, hogy én szar anya vagyok, mivel tápszert is adtam a kezdetektől neki. Pedig igény szerint szoptattam, fejtem, tejszaporító teát és sört is ittam, mégse lett több, így 2 hónapos korától tápszert eszik.
És köszöni szépen jól van és egészséges!
Kérdező: nekem a védőnő azt mondta, hogy előfordulhat hogy 5 napig sincs széklete, de az sem baj. Ha nem szenved, akkor meg főleg nyugodj meg, nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!