Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kaptatok valamit az anyósotokt...

Kaptatok valamit az anyósotoktól mielőtt megszületett a babátok? Illik egy nagyszülőnek venni bármit is?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, mint: babaruhák, babakelengye, esetleg babakocsi vagy ilyenek.
2022. jún. 11. 16:06
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
59%
Nem kaptam, de szerintem illik. Én adnék 100 ezer forintot.
2022. jún. 11. 16:18
 2/38 anonim ***** válasza:
96%

Rengeteg ruhát kaptunk, illetve magukhoz szereztek be dolgokat (az is marha nagy segítség volt) : babakocsi, etetőszék, ágynemű később gyerekétkészlet, hogy minél kevesebb dolgot kelljen utaztatni.

Vettek természetesen ökörségeket is, de azokat szépen megköszöntük és rövidtávon megváltunk tőlük.

2022. jún. 11. 16:20
 3/38 anonim válasza:
92%

Úgy kimondottan nem volt ajándékozás egyik szülőtől sem. Anyósom első gyereknél pokrócot adott, mert meglátta a méteráruban és megtetszett neki, másodiknál pár ruhát kapott a szülés utáni látogatáskor.

Én sose foglalkoztam ilyennel. Viszont ha nekem lesz unokám, biztosan szeretném majd támogatni őket.

Viszont én is hallottam már, hogy néhol szokás pénzt adni. Nekem ez új.

2022. jún. 11. 16:23
 4/38 anonim ***** válasza:
91%
Semmit. De meg se nézte, szóval nem csodalkozom. Másfél éves, de még nem látta.
2022. jún. 11. 16:24
 5/38 anonim ***** válasza:
31%
Gutaütést
2022. jún. 11. 16:34
 6/38 anonim ***** válasza:
62%

Semmit, pedig jól jött volna. Több százezres tétel volt a gyerek kelengye összeállítása. Baráti körben sokan kaptak pl.babakocsit vagy gyerekbutort.

Egyébként nagyon várták az unokát és sok mindenben segítettek, ami nem került pénzbe. Tegyük hozzá nagyon jó anyagi körülmények között élnek.

2022. jún. 11. 16:37
 7/38 anonim ***** válasza:
53%

6os, magatoknak vagy anyósnak csináltátok a gyereket? Ő tehet róla hogy neked a drága dolgok kellettek?

Komolyan pofám leszakad, miért kéne bárkinek bármit is adni a ti gyereketeknek?

2022. jún. 11. 16:49
 8/38 anonim ***** válasza:
66%
Én az anyósomtól csak hülyét szoktam kapni
2022. jún. 11. 16:51
 9/38 anonim ***** válasza:
78%

Nem, és később sem

(viszont abortuszra szívesen elzavart volna)

2022. jún. 11. 17:09
 10/38 anonim ***** válasza:
94%
Rengeteget mindent kaptunk. Koraszülött volt, gyorsan bekellett szerezni a légzés figyelőt, mire haza megyünk. Ezenkívül pelenka csomagot, kolléganőitől baba ruhákat. Elrendezte a táppénzen papírokat, mert a koraszülés miatt, nem volt jó amit előtte nap leadtam. Mosta a véres hálóingjeimet amit hazahoztunk a kórházból. Ezenkívül rengeteget főzött.
2022. jún. 11. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!