Nagyszülők, őszintén, tudnátok ugyanúgy szeretni az örökbefogadott, láthatóan cigány származású unokàt, mint a vérszerintit?
Fölösleges ide választ írni mert mindenki csak lepontozza a másikat elég vicces 😃
Csak nehogy egyszer a te gyereked szüljön vagy fogadjon örökbe egy “cigány babát” mert valószínű szegény gyereked majd ki tagadod a családból 😃haha ennyit a “minden ember egy vérből meg családból származik” szövegből 😃
Őskori gondolkodás forever 🙏🏻
53. Gondolom te elkísérted a gyereked mindenhova.
Mindegy én ebből a rasszista csoport megbeszélésből inkább kiléptem.
Felfordul a gyomrom
Sziasztok 👋🏻
#54: nem fogod megérteni.
100-as IQ felett már megfigyel az ember összefüggéseket és a döntéseit ezek fogják befolyásolni.
Ha apámnak volt 10 sportmotoros haverja, amelyikből 5 halott, 3 meg félig rokkant, akkor nem biztos hogy a sportmotorozást fogom hobbinak választani.
Ha a ciganyokkal általában úgy találkozok, hogy ki akarnak rabolni, meglopnak, esetleg megvernek vagy meg is szúrnak, akkor nem fogok cigánygyereket örökbefogadni, hiába lehet, hogy pont beleválasztok abba a 10%-ba, akiből normális ember lesz, és nem egy állat.
Ja amúgy én pl ezért nem lottózok, mert tudom, hogy nem fogok nyerni :))
#58: ahogy korábban is irtam, szerintem fehérbőrűmél is ugyanez lenne. az nem "saját" unoka.
Csak jött a fehérgyűlölő rasszista, és elvitte a témát teljesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!