Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ezen tenyleg meg kell sertodni?

Ezen tenyleg meg kell sertodni?

Figyelt kérdés

Parom mamajaval lakunk es mivel parom sokaig dolgozik meg a legtobbszor faradt a furdeteshez, igy a nagymamaja szokott segiteni.

Ha neha mondom neki, hogy most egyedul szeretnem furdetni, akkor total besertodik ram, pedig tok normalisan csak ennyit mondok "most egyedul szeretnem"

2022. márc. 21. 21:05
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtam semmilyen kérdést. Azok alapján meg, amit a kérdező írt, semmit nem lehet megtudni, azon kívül, hogy a baba fürdetéséről van szó!

Nem tudjuk, hogy kerültek oda, ki kinek a házában él, és miért is fáj tulajdonképpen az, hogy a mama a kisbabát meg akarja fürdetni, ha alapból jó a segítsége. Ezeket is leírhatta volna, mert igenis fontosak ezek az infók is!

És persze, nem kell kiakadni rajta, nem is akadt ki rajta szerintem senki, de egyre több az olyan ember, aki nem tud helyesen megfogalmazni, megírni semmit, mert nem kell kiakadni rajta a liberális nevelők szerint, akik minden baromságot megengednek!

2022. ápr. 14. 08:56
 32/34 anonim ***** válasza:
0%
31! A 29-es kommented hibáit tekintve elég hiteltelen, amikor a helyes fogalmazás szükségességével példálózol.
2022. ápr. 14. 19:21
 33/34 anonim ***** válasza:
29%
Bocsi, épp akkor ébredtem, telefonról írtam, hallottál már autocorrectről?
2022. ápr. 14. 21:14
 34/34 anonim ***** válasza:
46%
Igen, de én azt képes vagyok felülbírálni, te nem? Különösen, ha épp olyan kommentet készülök írni, melyben a másik fogalmazását kritizálom.
2022. ápr. 14. 22:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!