Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ezen tenyleg meg kell sertodni?

Ezen tenyleg meg kell sertodni?

Figyelt kérdés

Parom mamajaval lakunk es mivel parom sokaig dolgozik meg a legtobbszor faradt a furdeteshez, igy a nagymamaja szokott segiteni.

Ha neha mondom neki, hogy most egyedul szeretnem furdetni, akkor total besertodik ram, pedig tok normalisan csak ennyit mondok "most egyedul szeretnem"

2022. márc. 21. 21:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
58%

Nem kell az olyat tovább fűzni, aminek nincs köze a kérdéshez, a fürdetés körülményéhez se ad hozzá, ez csak a ti unalmatok generálja.. Kérdező, ne foglalkozz ezekkel a kommentekkel.

A mamát sajnos el kell fogadni, öregek és ilyenek.

2022. márc. 21. 23:36
 12/34 anonim ***** válasza:
70%

"azert koltoztunk ide (4eve), hogy segitsek neki, mert idos mar (80+)"

A párod nagymamájához költöztetek, hogy *te* gondozd őt?

2022. márc. 21. 23:45
 13/34 anonim ***** válasza:
45%
Lehet költözni kéne
2022. márc. 21. 23:46
 14/34 anonim ***** válasza:
48%
Már megint egy nő, aki ingyen csicskul a faszi családjának. Csodás.
2022. márc. 22. 00:19
 15/34 anonim ***** válasza:
76%

Akkor költözzetek vissza a lakásodba és fogadjatok a nagyi mellé ápolót.

Az öregek nyilván érzékenyebbek, neked kell türelmesnek lenned.

2022. márc. 22. 05:13
 16/34 anonim ***** válasza:
72%
Szia! Már nagyon idős...barcsak én mamám is élt volna ilyen szép életkort.. egyébként nyilván a kis unokáját amig teheti szeretné látni, furdetni, részt venni dolgokban... meg hát kis idős, tudni kell kezelni szépen😊
2022. márc. 22. 07:49
 17/34 anonim ***** válasza:
73%

Na ha ezt leírtad volna normálisan, hogy azért költöztetek oda,hogy segítsetek, nem gondolt volna senki kitartottnak. Tanulj meg fogalmazni.

A nagyi gondozása meg nem a te feladatot, hanem a párodé, meg a szüleié.

2022. márc. 22. 07:55
 18/34 anonim ***** válasza:
70%
8-as! Én is a 6.-7. hozzászólásnál jöttem rá, hogy valszeg a babáról van szó. Az egy dolog, hogy nem tudtam elképzelni, hogy miért kell fürdetni egy munkából hazatérő felnőtt Embert, pláne a mamájával karöltve, de az volt a legfurcsább, hogy 6-7 hozzászólást olvastam már és mindegyiknél természetes volt ez. Na jó! Bocsi az offért, de ez annyira furi volt! Ne haragudj még egyszer! Válaszolni meg nem tudok. Erre csak Ő tudja a választ, Mi csak max tippelgetünk.
2022. márc. 22. 10:35
 19/34 anonim ***** válasza:
92%
Itt valami nincs rendben. Annyira idős, hogy a segítségetekre van szüksége, de fürdetni bír egyedül, meg kötekedni. Hol vannak a párod szülei akik gondoskodnának a nagyiról? Minden ismerősöm meg tudja oldani, hogy a nagymamája gondozva legyen, de külön élnek. Itt valamit elb*sztatok...
2022. márc. 22. 11:32
 20/34 A kérdező kommentje:

Jezusom😂nem gondozom, teljesen fitt oreg neni, aki fel egyedul egy nagy hazba. A segitsegem annyi, hogy itt vagyok vele es nem kell egyedul lennie. Kozosen kerteszkedunk , fozunk, meg ilyenek🤷🏼‍♀️

Parom apja meghalt reg, az anyja meg mas csavoval van mar szinten regota(koztuk amugy is mindig nagy volt a feszko). Pluszba mielott parom apja meghalt, az o hazreszet ami egy fel haz, rairatta paromra, a nagymama meg a gyermekunkre az ovet, ha meghal akkor parom es gyermekunk lesz a tulaj, en meg a haszonelvezo.

2022. márc. 22. 11:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!