Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ezen tenyleg meg kell sertodni?

Ezen tenyleg meg kell sertodni?

Figyelt kérdés

Parom mamajaval lakunk es mivel parom sokaig dolgozik meg a legtobbszor faradt a furdeteshez, igy a nagymamaja szokott segiteni.

Ha neha mondom neki, hogy most egyedul szeretnem furdetni, akkor total besertodik ram, pedig tok normalisan csak ennyit mondok "most egyedul szeretnem"

2022. márc. 21. 21:05
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
74%
El kell költözni, ez a megoldás a problémára.
2022. márc. 21. 21:08
 2/34 anonim ***** válasza:
80%

Az idősek érzékenyebbek. Ő nem egy, hanem két generációval idősebb nálad!

Szerintem ha jól utánagondolsz, rájössz, hogy másban is érzékenyebb.

2022. márc. 21. 21:08
 3/34 anonim ***** válasza:
21%
Nem mondani kell hanem cukin kérni smúzolni mint a főnöknél. Máskor meg semleges időben beszélni az erzeseidrol h mennyire fontos neked q fürdetés.
2022. márc. 21. 21:09
 4/34 anonim ***** válasza:
77%
Alkalmazkodjatok, vagy menjetek külön és álljatok meg a saját lábatokon.
2022. márc. 21. 21:10
 5/34 anonim ***** válasza:
74%
Ezért nem kell 18 évesen, megfelelő anyagi háttér nélkül gyereket vállalni. Amig nem vagytok önállóak addig bele fog szólni és pont. Akkor sértődik meg amikor akar.
2022. márc. 21. 21:21
 6/34 anonim ***** válasza:
62%
Nem kell, de lehet. :) Nem kell olyan tragikusan felfogni.
2022. márc. 21. 21:43
 7/34 anonim ***** válasza:
81%

Én adnék más feladatot a mamának addigra.. Tudod, úgy észrevétlenül.

Jaj, nem találom a cumiját, megnéznéd..? Vagy hasonló.

Amúgy ez tényleg nem tragikus, de az idős nénik nagyon szeretik az ilyen babás eseményeket, mint a fürdetés. Az én mamin is mindig látni akarta a gyereket a vízben, ez ilyen.

2022. márc. 21. 22:11
 8/34 anonim ***** válasza:
85%

Oké, sokaknak leesett hogy a baba fürdetéséről van szó, de fogalmazhatnál érthetőbben is. Miért baj, ha a mama szeretné fürdetni a kicsit?

Az nem játszik, hogy hetente párszor ő fürdeti?

2022. márc. 21. 22:33
 9/34 A kérdező kommentje:

25vagyok, van anyagi hatterunk, azert koltoztunk ide (4eve), hogy segitsek neki, mert idos mar (80+) 🤷🏼‍♀️ kosz az eloskodonek titulalast de itt mi fizetunk relative mindent (jogosan mert mi 3an vagyunk ugyebar), o kb 5000ftot ad osszesen, plusz ha kell neki valami a boltbol arra ad penzt😀

Szoval a nagy kadba beulok vele es ilyenkor nem kell a segitsege, meg amugy is csak all es nezi a babat😅 es mondtam neki ezt is, hogy ezert nem kell hogy bent legyen o is a furdobe. Ugyanugy megsertodik.🤷🏼‍♀️

De amugy tok poen, hogy egybol a legtobb ember arra kovetkeztet a vele lakasbol hogy o tart ki minket😂 azt hiszem inkabb a kovetkezo kerdesem ha lesz felteszem valami fb csoportba mert ez igy tre hogy mindenki ekkora rosszindulatu surmo

2022. márc. 21. 22:47
 10/34 anonim ***** válasza:
78%
Nem irtad meg, hogy milyenek és miért ilyenek a körülmények. Ezért mindenki továbbszövi (tapasztalata alapján) a sztoridat. Ki igy, ki ugy. Ha ez neked nem tetszik akkor tessék pontosabban, részletesebben fogalmazni, mert akár hiszed, akár nem, nem "mindenki ekkora rosszindulatu surmo"!!!!
2022. márc. 21. 23:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!