Ezen tenyleg meg kell sertodni?
Parom mamajaval lakunk es mivel parom sokaig dolgozik meg a legtobbszor faradt a furdeteshez, igy a nagymamaja szokott segiteni.
Ha neha mondom neki, hogy most egyedul szeretnem furdetni, akkor total besertodik ram, pedig tok normalisan csak ennyit mondok "most egyedul szeretnem"
Az idősek érzékenyebbek. Ő nem egy, hanem két generációval idősebb nálad!
Szerintem ha jól utánagondolsz, rájössz, hogy másban is érzékenyebb.
Én adnék más feladatot a mamának addigra.. Tudod, úgy észrevétlenül.
Jaj, nem találom a cumiját, megnéznéd..? Vagy hasonló.
Amúgy ez tényleg nem tragikus, de az idős nénik nagyon szeretik az ilyen babás eseményeket, mint a fürdetés. Az én mamin is mindig látni akarta a gyereket a vízben, ez ilyen.
Oké, sokaknak leesett hogy a baba fürdetéséről van szó, de fogalmazhatnál érthetőbben is. Miért baj, ha a mama szeretné fürdetni a kicsit?
Az nem játszik, hogy hetente párszor ő fürdeti?
25vagyok, van anyagi hatterunk, azert koltoztunk ide (4eve), hogy segitsek neki, mert idos mar (80+) 🤷🏼♀️ kosz az eloskodonek titulalast de itt mi fizetunk relative mindent (jogosan mert mi 3an vagyunk ugyebar), o kb 5000ftot ad osszesen, plusz ha kell neki valami a boltbol arra ad penzt😀
Szoval a nagy kadba beulok vele es ilyenkor nem kell a segitsege, meg amugy is csak all es nezi a babat😅 es mondtam neki ezt is, hogy ezert nem kell hogy bent legyen o is a furdobe. Ugyanugy megsertodik.🤷🏼♀️
De amugy tok poen, hogy egybol a legtobb ember arra kovetkeztet a vele lakasbol hogy o tart ki minket😂 azt hiszem inkabb a kovetkezo kerdesem ha lesz felteszem valami fb csoportba mert ez igy tre hogy mindenki ekkora rosszindulatu surmo
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!