Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagyszülők miért hiszik azt...

A nagyszülők miért hiszik azt hogy nekik mindent szabad és hogy nekik szültem a gyereket ?

Figyelt kérdés

Van egy 9 hónapos kislányom. De tényleg úgy érzem olyan mintha a nagyszülőket zavarná az hogy a pici kötődik hozzám. Gyakran kapok megjegyzést. Idegesítő.

Állandóan azt kell hallgatni hogy "sokkal másabb érzés egy unoka mint egy gyerek. " "na majd én itthon leszek a gyerekkel te meg menjél dolgozni" mintha nekem nem járna az hogy a saját gyermekemmel töltsem ezt a 2 évet.

Azthiszik a kérdésem nélkül mindent pakolhatnának fel facebookra is a picimről.

Bárhova megyünk családi programra, tépik ki a kezemből a gyerekem.

A picim sír ha nem vagyok a közelben. A cinikus megjegyzés, "jajj hozok neked cumit úgy is az a bajod. " viszem neki a cumit és sétálok el tőle, hagyom hogy a nagyszülőkkel legyen. Elkezd sírni. "Jajj hát nem tudom mi baja van"

Anyósomék engem nem szeretnek pont ezért is fáj nekik az ha a gyerekem szeret. De ez normális? Ha szólok az a baj ha csendben vagyok az a baj.

Múltkor elkellett mennem otthonról, ez kb 2 óra lehetett. Anyóssal volt. És mikor haza értem . Úgy őrült nekem a gyerekem. Ragyogott a szeme járt keze lába kacagott. Úgy örültem neki, erre nagy flegman néz rám anyuka. "Nekem.is mindig így örül." Miért akar ő lenni a középpontban állandóan?sok nagyszulo ilyen .

Fentebb írtam hogy nem sueretnek anyósék engem. Akig terhes voltam, addig szó szó rendesek voltak. De ahogy megszületett a baba onnantól kezdve egy senki vagyok.. kb mint aki csak egy eszköz volt hogy unoka legyen.

2022. márc. 3. 22:24
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
46%
50# Ajánlom figyelmedbe a kérdező 29-es válaszát. Leírta, hogy a család ajánlotta fel, hogy költözzön oda...
2022. márc. 5. 14:27
 52/58 anonim ***** válasza:
23%
Mért, szerinted fegyvert fogtak anyósék fejéhez, 50-es?
2022. márc. 5. 19:21
 53/58 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó nem tudod mit hisztizett esetleg a kérdező, vagy nem arról volt szó hogy 1-2 hónapot maradnak míg albérletet nem találnak.
2022. márc. 6. 07:37
 54/58 anonim ***** válasza:
44%

Soha nem laktam volna se a párommal se egy gyerekkel a saját vagy a párom családjánál, nem azért, mert nem szeretem a szüleimet, vagy nem tisztelem a párom szüleit, hanem mert jobb a békesség.

Valószínű ez volt anyagilag a legjobb megoldás.

De ha már ez lett, akkor ideje meghúzni a határokat.

Remélhetőleg neked is van családod, ahová mehettek.

Vesd fel a párodnak, mint lehetőség, amíg nem tudtok saját otthonotokba költözni.

2022. márc. 8. 22:46
 55/58 anonim ***** válasza:
72%
54 persze költözzenek most más nyakára, csak mert ők csupasz fenékre vállaltak gyereket...
2022. márc. 9. 05:17
 56/58 A kérdező kommentje:

Magyar mentalitás

Egyszerűbb ítélkezni. :D kérdezni.esetleg hogy mi miért történt? Áhh dehogy. :) mindegy

Nem hat meg egyik negatív válasz sem.

2022. márc. 9. 23:34
 57/58 anonim ***** válasza:
76%

Mert mi történt kérdező? Beakadt a pujáró aztán odatelepedtél anyósék nyakára.

Ha nem tetszik amit a saját házukban csinálnak, akkor szépen baba bölcsibe, te visszamész dolgozni, és mentek albérletbe. Probléma megoldva.

2022. márc. 10. 15:23
 58/58 A kérdező kommentje:
Mesterien tudod kiforgatni a szavakat. Légy rá büszke. :D
2022. márc. 10. 16:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!