Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagyszülők miért hiszik azt...

A nagyszülők miért hiszik azt hogy nekik mindent szabad és hogy nekik szültem a gyereket ?

Figyelt kérdés

Van egy 9 hónapos kislányom. De tényleg úgy érzem olyan mintha a nagyszülőket zavarná az hogy a pici kötődik hozzám. Gyakran kapok megjegyzést. Idegesítő.

Állandóan azt kell hallgatni hogy "sokkal másabb érzés egy unoka mint egy gyerek. " "na majd én itthon leszek a gyerekkel te meg menjél dolgozni" mintha nekem nem járna az hogy a saját gyermekemmel töltsem ezt a 2 évet.

Azthiszik a kérdésem nélkül mindent pakolhatnának fel facebookra is a picimről.

Bárhova megyünk családi programra, tépik ki a kezemből a gyerekem.

A picim sír ha nem vagyok a közelben. A cinikus megjegyzés, "jajj hozok neked cumit úgy is az a bajod. " viszem neki a cumit és sétálok el tőle, hagyom hogy a nagyszülőkkel legyen. Elkezd sírni. "Jajj hát nem tudom mi baja van"

Anyósomék engem nem szeretnek pont ezért is fáj nekik az ha a gyerekem szeret. De ez normális? Ha szólok az a baj ha csendben vagyok az a baj.

Múltkor elkellett mennem otthonról, ez kb 2 óra lehetett. Anyóssal volt. És mikor haza értem . Úgy őrült nekem a gyerekem. Ragyogott a szeme járt keze lába kacagott. Úgy örültem neki, erre nagy flegman néz rám anyuka. "Nekem.is mindig így örül." Miért akar ő lenni a középpontban állandóan?sok nagyszulo ilyen .

Fentebb írtam hogy nem sueretnek anyósék engem. Akig terhes voltam, addig szó szó rendesek voltak. De ahogy megszületett a baba onnantól kezdve egy senki vagyok.. kb mint aki csak egy eszköz volt hogy unoka legyen.

2022. márc. 3. 22:24
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
21%
*akkor is az vagy. Te is ugyanúgy életképtelen vagy.
2022. márc. 4. 10:59
 32/58 A kérdező kommentje:
Legyen ám amit gondolsz. Nem hat meg :D
2022. márc. 4. 11:01
 33/58 anonim ***** válasza:
77%

Azért mert ha nem más nyakára szülsz hanem a saját házadban, ott senki nem pofázik bele az életedbe. Ez ilyen egyszerű.

Így jön a kérdésedhez.

Az meg kérdező mennyi búbánatod volt a múltban,a jelenben.. Nos képzeld. Mindenkinek meg van a maga története, van akinek még rosszabb is lehet mint a tiéd.

2022. márc. 4. 11:12
 34/58 anonim ***** válasza:
53%

Miért kell rögtön a rosszindulat és más életében vájkálás? Könnyű más arcába pofázni a monitor mögül, hogy gyökér voltál/vagy mi? Annyira kitudok itt ábrándulni az emberekből.

Elegendő vélemény az, hogy el kellene költözni és minden egycsapásra megoldódik. Ennyi. A többihez senkinek semmi köze.

2022. márc. 4. 11:15
 35/58 anonim ***** válasza:
39%

Hadd legyen már véleményem.

2022. márc. 4. 11:19
 36/58 anonim ***** válasza:
62%
Lehet. De azt ki lehet fejteni intelligensen is, meg úgy is, ahogy te kifejtetted. :) További szép napot!
2022. márc. 4. 11:26
 37/58 anonim ***** válasza:
39%

Csajok ne vitatkozzatok!

En 1500 kilometerre lakom anyostol külföldön, otthon is hala az Egnek sajat lakast sikerült vasarolni ugy hogy ott se hozza megyünk haza. De meg igy is talal alkalmat a pofazasra:)) kapirgal az eletünkbe, parancsokat ad stb

2022. márc. 4. 12:06
 38/58 anonim ***** válasza:
56%
a kérdező semmi beleszólásról, parancsolásról nem írt. az, hogy ő úgy érzi, hogy őt nem szeretik, nem tudjuk, hogy igaz-e. az utolsó mondat inkább csak féltékenységnek hangzik.
2022. márc. 4. 13:33
 39/58 anonim ***** válasza:
66%

Hát ha az megfelel hogy a nyakukon élősködsz akkor kötelességed elfogadni a szabályaikat.

be lehet adni a gyereket bölcsibe, el lehet menni dolgozni és nem azon hisztizni mit csinálnak a SAJÁT házukban amihez neked semmi közöd, szívességből vettek oda és bepurdéztál.

2022. márc. 4. 14:20
 40/58 anonim ***** válasza:
66%
Úgy jön a kérdéshez, butuska, hogy ha nem az anyóséknál laknátok, akkor mindez a probléma nem lenne! Kíváncsi vagyok, mi volt az a nagy akadály, ami miatt az úgy volt, hogy költözünk-ből nem lett semmi, de most megint úgy van, hogy már mindjárt költöztök, de ebben én a legkevésbé se hiszek. És ha a férjed az ottlakást jó ötletnek tartotta, az nem azért van, mert ő olyan okos és jó családapa, akire lehet számítani és a véleményére adni, hanem azért, mert éretlen gyerekként képtelen a szüleiről leválni, és a legminimálisabban se érdekli, hogy a feleségével mi van. Az életedet elrontottad. Legalább gyerek ne lenne hozzá. Semmi nem akadályozott meg abban, hogy várjatok a gyerekkel a saját lakásig. Ahol nem szeretnek, oda nem költözünk. Nem kell ehhez a tudáshoz akadémikusnak lenni!
2022. márc. 4. 14:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!