A nagymamám aki nevel mindenképp papot vagy katonát akar belőlem csinálni, de én ezt nem akarom mit tegyek??
Sziasztok!
A szüleim Németországban dolgoznK és a nagymamám a hivatalos gyámom, nála lakok. Szeretnék közgazdászként továbbtanulni, de nem engedi, mert a fejébe vette hogy csak akkor lesz valaki az emberből, ha az katona vagy pap.
Iszonyatosan idegesít, teljesen kezd megbolondulni, egész nap a politikáról beszél meg szidja a fiatalokat vagy azt hajtogatja, hogy pap leszek/katona leszek ami épp eszébe jut.
Szerintetek mitévő legyek?!
Hány eves vagy?
A szuleid nem is tartják veled a kapcsolatot?
Azt tudom, hogy nincs beleszólása a továbbtanulásomba, de mondjuk úgy,hogy nagyon "erős a hierarchia" a családunkban. Ha nem oda megyek egyetemre simán lehet, hogy kitagad, vagy nem tudom mit akar...
Már lehet hogy kezdek miatta patanoiddá válni, pl olyan rémálmaim vannak, hogy agyonver a nyújtófával... Meg áhhh erre visszagondolni is szörnyű, volt hogy tetszett egy lány, és eljött hozzánk és a mama elkergette miután megtudta hogy nem FIDESZES!!!!!
ANNYIRA RÁM TELEPSZIK!!
A szüleim finanszíroznák, de ők mindog neki küldik a pénzt, és beszéltem velük erről, de nem hajlandók elhinni hogy kezd bekattanni a mama, mert sosem jönnek haza hanem én megyek ki hozzájuk és a mama meg ,,én ugyan el nem hagyom szent szülő hazámat!"
Neeee és tényleg, ezt nem hiszem el... Konkrétan 19. Századot akarja letolni a torkomon...
Mondjuk esetében inkább mondanák vérvörös és narancssárgát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!