Szerintetek mennyire gáz, ha az unokáinak kell eltartania
az ember?
Figyelt kérdés
Anyosósék régebben jól menő vállalkozók voltak. Bejelentve természetesen nem volt.
Így nyugdíja a minimum huszopár ezer Ft.
Most azt várná el, hogy a gyerekei és az unokái tartsák őt el.
Mivel én erre nem vagyok hajlandó, van gyerekem, akit fel kell nevelni, mondtam, hogy adja el a családi házat és költözzön lakásba. Ez nem tetszik neki, de dolgozni sem akar elmenni. (8 általánosa van). Fitt, egészséges ember. Simán tudna takarítani, vagy bármi, de neki az ciki.
Én nem tartanám el, mert nincs is rá pénzem. Miért nem gondolkodott előre és tett félre?
Menjen el vérplazmázni vagy amit akar
2022. jan. 9. 10:53
12/30 anonim válasza:
Nekem nem lenne rá pénzem, hogy eltartsam a szüleim, nagyszüleim. Így is éppen csak kijövök a fizetésemből, akkor hogy? Természetesen más a szitu, ha megtehetném anyagilag.
2022. jan. 9. 10:57
13/30 anonim válasza:
Valószínűleg nem huszonpárezer Ft-ból élnek, mert különben nem tudnák magukat sem fenntartani, nemhogy a házat.
De amúgy el tudom képzelni ugyanezt a kérdést, így:
"Az anyósék elherdálják a férjem örökségét(eladják a házukat és uram bocsá' felélik), mert nem tudtak anno félretenni öregkorukra."
Olvastam már hasonlót.
2022. jan. 9. 10:58
14/30 anonim válasza:
Akik a felretevessel jonnek: az átlag ember a mában él és nem a nyugdíjas évekre gondol. Nagyon kevés az, akinek kifejezetten a nyugdíjas évekre van megtakarítása. A ma a fontos, meg a közeljövő. Lehet félre tudna rakni x osszeget ma, de azon inkább vesz mondjuk a gyereknek egy új nadrágot, cipőt, akármit. Lehet anno lehetősége se volt tovább tanulnia mint 8 általános, de olyan hülye azért nem lehet ám, ha jól menő vállalkozást volt képes üzemeltetni és gyereket is fel tudott nevelni
2022. jan. 9. 10:59
15/30 anonim válasza:
Ha nyugdíjas - azaz 65 éves -, már nem igazán adhat plazmát. Max. házakhoz mehetne mások szutykát takarítani.
Kérdező eltűnt, és nem válaszolt arra, hogy a párja kapott-e anno ingatlant/kocsit/jogosítványt/diplomát stb. abból a jól menő vállalkozásból.
2022. jan. 9. 10:59
16/30 anonim válasza:
#8: na igen... És az ilyenek ordibálnak a leghangosabban, hogy mert a kormány miatt sz.r a nyugdíjuk.....
Pfffff!
2022. jan. 9. 11:10
17/30 anonim válasza:
Létezik olyan lehetőség is, hogy életjáradék fejében eladja a lakását/házát. Aki annyira rá van szorulva, ez is egy lehetőség.
2022. jan. 9. 11:12
18/30 anonim válasza:
Cipollina!
Akkor m3g azért rinyalna a kérdező
2022. jan. 9. 11:14
19/30 anonim válasza:
18: persze, sejtem..... :)))))
"anyósomék kiforgatnak az örökségből" kezedtű kérdésre gondolsz? :-D
2022. jan. 9. 11:41
20/30 anonim válasza:
"Anyosósék régebben jól menő vállalkozók voltak. Bejelentve természetesen nem volt." Jaj, a tipikus fröcsögő alkalmazott. Én is vállalkozó vagyok, és képzeld, be vagyok jelentve. Mindenről számlát adok, sosem fordult elő, hogy ne adtam volna. Ettől függetlenül a nyugdíjam az 0 Ft lesz majd. Főleg, mivel elleni sem fogok. Persze amíg menő vállalkozók voltak, nyilván tartottátok a markotokat, az nem derogált. Az ilyet, mint te, kérdező, uránbányába küldeném, és rá is robbantanám. Igazi okádék fajta vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!