Mit kezdjek a nagymamámmal?
#30: de ha nem is a nagyi lakása, akkor az övében valaki más lakik... A kérdező szülei v. egyéb rokonai....
VAgy azt a lakást/házat korábban már eladták a nagyi feje fölül, és a leendő örökösök szétosztották, vagy ki tudja....
A nagyinak elintéztétek pl. a közgyógyellátási igazolványt?
Körüljártátok már, hogy minden támogatást megkaptok-e, ami járhat nektek, neki? Önkormányzat, családsegítő, stb.
Szerintem messze nem, de ez csak gondolat.
A közgyógyellátási igazolványra egy halom gyógyszert ingyen adnak, de gondosan kell igényelni, hogy minél több gyógyszerre kapjon támogatást, és szinte ingyen kapja azokat.
Ha nem szedi a gyógyszereket, nem kell csodálkozni, hogy rosszabb lesz az állapota, és ha az ő állapota rosszabb, akkor az benneteket is megvisel. Ez ok-okozati összefüggés, tehát a ti érdeketek is, hogy mindent megtegyetek.
Valószínűleg demens, el kell vinni neurológushoz, stb. és kezeltetni kell.
Ja a MÁK igazolványt is érdemes lenne elintézni, talán az is adható neki, és akkor máris jár neki egy halom kedvezmény.
Ahogy írtam, szerintem elég sok segélyre jogosult, bár dőzsölni akkor se fog belőle, de legalább több gyógyszerre futná belőle.
Elég sok lehetőség van, Budapesten rászoruló családok, és nyugdíjasok rezsitámogatása, amit évente kell megigényelni
Mindent körüljártatok?!
#35: nem vagy egyedül... :)
Többen is várunk erre az infóra....
A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
Hát ez gyorsan ment. A kamuknál már csak így működik. Ha kínos kérdések merülnek fel, törli magát, aztán a másik 8 fiókjából folytatja "áldásos" tevékenységét, újabb kamukkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!