Van aki utálja az egyik nagyszülejét? Ha igen, akkor miért?
Anyai nagymama. Mindenről tudni akar, okoskodik állandóan. Napi négyszer hív és mellé elvárja, hogy hetente egy egész napot vele töltsön a család. Ha nem mész bőg a telefonba, jaj de szomorú a mama, jajj biztos rossz már nekünk ott vele, jaj biztos nem szeretjük. Nem bírja ki, hogy nem csak vele foglalkoznak. Szándékosan beledumál miközben valaki beszél, volt hogy az egész tv-t is kihúzta mert éppen nem rá figyeltünk.
Amit a legjobban utálok benne az az ahogyan az anyámat nevelte. Szerintem ott konkrét agymosás történt. Annyira elvakult az édesanyám, hogy az elképesztő. Az anyja egy szent, ő minden jól csinál, neki mindenben meg kell felelni. Állítja hogy az anyja remek sofőr, pedig a valóságban kész életveszély mellé beülni az autóba. Volt hogy sírtam mikor ő vezetett, mert annyira rettegtem hogy meghalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!