Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Van aki utálja az egyik...

Van aki utálja az egyik nagyszülejét? Ha igen, akkor miért?

Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 19:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Apai ágon a nagymamámat. Gonosz, megkeseredett vénasszony, a szemében a mi családunk sose lesz elég jó, ellentétben a nagynéném (lánya) családjával. De ha kell neki valami akkor mindenki azonnal ugorjon. Egy ideje megszakítottam vele a kapcsolatot és nem bántam meg.
2021. aug. 12. 19:37
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
Apai nagyanyám. Értelmes, gyakorlatias de mélyszegénységben felnőtt asszony. Idős korára undok lett, erős, hogy utálom, de már havi egy délutánnál többet nem viselek el vele. Az egyik leghímsovinisztább ember, akit ismerek, minden nőt utál, aki 150 nettónál többet keres és irodán dolgozik. Az szegénység és az öregség megkeserítette.
2021. aug. 12. 19:49
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Anyai nagyapámat. Nőgyűlölő, utálatos ember volt, ráadásul buta, mint a szemét. Az egész családját lelki terrorban tartotta ilyenekkel, és a többségük nem is mérte fel azóta se, milyen roncsolást végzett a családban az öreg. Az ő hite szerint ő tökéletes volt, és nem átallott éreztetni a többiekkel a "helyüket". Biztos, gonoszul hangzik, de örülök, hogy már a föld alatt van.
2021. aug. 12. 20:08
 4/22 anonim válasza:
95%
Apai nagymamámat. Mikor megszülettem megmondta anyámnak hogy meg fogok halni mert nagy volt a lábujjam, meg azt kivánta hogy anyám haljon meg a szűlőszobában velem együtt. Mindig azt hitte hogy ő a tökéletes, más meg semmit nem ér ráadásul nagyon erős alkoholista volt, sokszor probált bántani minket(3-an vagyunk testvérek) .Sok alkoholtol tönkre ment a mája
2021. aug. 12. 20:23
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
Apa nagymamámat. Amikor náluk voltam, mindig el kellett menni a templomba. Ha elbújtam és miattam elkéstünk, akkor fakanállal elverte a seggem. Ráadásul mindent csak nekem kellett segíteni takarítani, a fiúknak nem. Mert én nő vagyok, ők meg nem.
2021. aug. 12. 20:39
 6/22 anonim ***** válasza:
94%

Gyerekkoromban nagyon szenvedtem anyám anyjától. Elköltöttem már miatta egy csomó pénz pszichológusra. De felnőtt fejjel megbocsátottam neki, főleg hogy ő is nemrég bocsánatot kért(!) dolgokért.

Tudom, hogy szeret, "a maga módján", bár nem tudunk beszélgetni, mert tutira valamivel nagyon megbántana.

2021. aug. 12. 20:43
 7/22 anonim ***** válasza:
86%

Apai nagymamámat. Ő még nagyon régen elvált az ő férjétől (nagyapám) és amikor kiderült hogy 3. Névnek megkapom nagyapám vezeték nevét már akkor elengedett engem mint jövőbeli unokát. A mai napig szomszédok vagyunk kb 6 éves koromig volt olyan kapcsolatunk hogyha felmentem a padlásra mert apám felküldött egy cuccért akkor ő ordítva fakanállal vert el vagy le kergetett, volt hogy párszor elküldtek szüleim hogy menjek fel a szülinapjára az mindig kínosan telt mert csak az unokatesóimról volt szó én meg csak ott ültem. 7 éves lehettem mikor szulinapján megkérdezte hogy minek vagy itt? Nem hívott senki!

Azon is kiakadt hogy már 7 éves vagyok és nem adtam neki soha ajándékot (ő se nekem)

Azóta a szüleim és én se erőltetem a kapcsolatot és annak ellenére hogy heti rendszerességgel látom mivel mellettünk lakik 7-10 éves koromig köszöntem majd ő levegőnek nézve nem köszönt vissza soha.

Azóta 10 év telt el hetente 1,2 alkalommal látom de olyan mint egy idegen teljesen leszarom őt na meg persze ő is engem. Várom hogy meghaljon és az öröksége egy része akarva, akaratlanul de az enyém is lesz.

2021. aug. 12. 20:52
 8/22 anonim ***** válasza:
94%
Apai nagyanyámat. Verejéig romlott, utálatos vénasszony. Múltkor voltam 2 napot nála, vagy 10 évig elegem lett belőle. Apám nem tartja vele a kapcsolatot, de már én sem.
2021. aug. 12. 20:55
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Anyai ágon nagymamámat. Csak egy pèlda:

Amikor meghívtam az esküvőmre a következőt mondta:

"Jaj de jó! Összeházasodnak, hogy el tudjanak válni"

10 ève nem beszèltem vele, úgy vagyok vele hogy ha van valami fontos majd keres...

2021. aug. 12. 22:03
 10/22 anonim ***** válasza:
94%

Milyen szomorú olvasni, hogy mennyi elviselhetetlen nagyszülő van. Exemnek is ilyen nagyanyja volt. Sajnált az unokáitól mindent, de még a gyerekeitől is és kivételezett közöttük. Már csak ahogy rájuk nézett, abból látni lehetett, hogy mennyire nem szereti őket, de a segítséget azt mindig elvárta tőlük.

Szerencsére nekem az anyai nagyszüleim nagyon jószívű és aranyos emberek voltak. Az apai nagyszüleimet sosem láttam, mivel jóformán apámat sem.

2021. aug. 12. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!