Miért ilyenek a nagyszülei??(kicsit hosszú)
Egyik barátomról van szó. A nagyszüleinek van egy gyönyörű, óriási házuk, a kertben medencével, óriási parkszerű kerttel, fákkal stb. A barátoméknak nem nézi jó szemmel, ha használják a medencét, míg az unokatestvérének mindent megadnak és érezteti h őket jobban szeretik, de csak azért mert a barátom apja fekete. Ezt így mondták mikor én is ott voltam h "pedig mi jó embereket próbáltunk nevelni, de csak az egyiknél sikerült, a másik hozzament egy majomhoz". A szüleim és barátom szülei születésünk előtt is jóban voltak, tehát tudják, hogy a fekete férfi egy nagyon kedves, odaado ember. A barátom és tesói szoktak néha odamenni, a szülőknek elegük van, s nem akarnak konfliktust. Viszont a nagyszülők ragaszkodnak hozzá, hogy a gyerekek atmenjenek, de mikor ott vannak mindig kibeszelik a gyerekeknek az apát és ilyen megjegyzéseket mondanak rá, mint például "a majom aki most jött le a fáról" Párszor én is jártam ott, mert igen jó a kapcsolatom a családdal, és az uncsitesók is gáznak tartják amit a nagyszülők csinálnak, de nem tudnak ellene semmit sem tenni. Az nem lehet megoldás h ne menjenek oda. Valami ötlet hogyan lehetne őket erről leszoktatni vagy legalább elviselni?
Köszi h vegigolvastad
Figyelj, aki így viselkedik a saját családján belül is, és nem érdekli, hogy a gyermekének a gyermekével így bánik, azon nem tud senki semmit változtatni.
Tudod, ítélkezőek az emberek, de ha családról van szó, nagyon elnézőek tudnak lenni. Ha nem, akkor az veszett fejsze nyele.
Ha nem hatják meg őket, ha az unokák (unokatesók is akár) szemtől szembe megmondják, hogy borzasztóan fáj, amikor így hívják, így utalnak a férfira, és emiatt köszönik szépen semmi jóból sem kérnek, akkor ez van. Sajnos le kell arról tenni, hogy normális kapcsolat legyen közöttük.
Akkor csak 1 megoldás van, nem kell menni hozzá , nem kell hallgatnia!! Problem solved!
Ha tényleg ilyen görény nagyanyám lenne a büdös életbe rá sem nyitnám az ajtót!!
"Az nem lehet megoldás h ne menjenek oda."
Pedig...
Dehogy van joguk.
Menjenek a bíróságra nyugodtan, nem kapnak láthatást, ha majmozzák az apát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!