Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Van aki utálja az egyik...

Van aki utálja az egyik nagyszülejét? Ha igen, akkor miért?

Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 19:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%
Nem mondanám,hogy utálom,de van,hogy egyszerűen menekülnék tőlük.Mi együtt lakunk szüleimmel velük,és egyszerűen elviselehetetlenek.Mindenbe beleszólnak,anyámat egyszerűen 50 éves korára sem tudták elengedni.Az egész ház kb egy átjáróház,sem a szüleimnek sem nekem nincs mellettük magánéletünk.Az egészben anyu a hibás,mert ennyi évesen is egy hatalmas gyerek és sosem bírt önálló életet kezdeni.
2021. aug. 12. 22:27
 12/22 anonim ***** válasza:
96%
Nekem az anyai nagyanyám volt olyan, hogy önszántából senki nem töltött el vele 10 percnél több időt. Apámat utálta, kevesellte a gondosan nevelt kislányához, pedig tisztességes, igyekvő, családcentrikus emberről beszélünk. Mivel rá hasonlítok, nagyanyám sosem tudott elfogadni engem sem. Óvodás voltam, amikor már közölte, hogy belőlem semmi nem lesz, esetleg prosti, ha sokat szépülök később. És mindent és mindenkit ilyen stílusban kezelt. Soha egy jó szava nem volt hozzám. Emlékszem, pici koromban mindig sírtam, amikor menni kellett meglátogatni.
2021. aug. 12. 22:38
 13/22 anonim ***** válasza:
96%

Nem utálom igazából, de az anyai nagyszüleimmel nem volt soha jó a kapcsolatom.

Főleg a nagyapámmal. Irigy, kétszínű, nárcisztikus, önelégült és mindenki felett uralkodni akar a mai napig is, pedig mar közelebb van a 90-hez. Elviselhetetlenül gusztustalan stílusa van.

2021. aug. 12. 23:09
 14/22 anonim ***** válasza:
85%

Apai nagyanyám.

Számára csak 4 unoka létezett a 11-ből. Mindig is mostoha voltam neki. Egy egoista, öntelt, mindig neki kell a középpontban lennie. Olyan durva és bunkó beszólásai vannak aztán mindig azzal lerendezte, hogy ő csak viccel. Folyamatosan összeugrasztja a családot, állandó feszültség van miatta. Senki és semmi nem számít neki. Pl tavasszal meghalt a legidősebb fia, még csak egy könnycseppet sem tudott magából kisajtolni. Most inkább azon parázik, hogy nagybátyám eljön érte és magával viszi, mert ezt álmodta. Hát vigye is, megérdemelné! 🙂

2021. aug. 13. 00:31
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Simán csak kapcsoalt tartás nincs.
2021. aug. 13. 02:52
 16/22 anonim ***** válasza:
92%

Igen, apám anyját.

Nagyon gonosz, elviselhetetlen venasszony. Mindenbe bele kotyog , és csak a balhét akarja egy szívtelen kígyó.😁

2021. aug. 13. 04:29
 17/22 anonim ***** válasza:
94%
Apai nagyanyám. 21 éve nem beszéltem vele, sajnos még mindig él, a gonosz még a jóistennek se kell. Mindig is utált minket, apám halálakor elzavart minket a házából, mert ott laktunk. Azt mondta takarodjunk, ha éhen döglünk se ad soha semmit a belünkbe. Még gyerek voltam ekkor. Remélem hosszú kínok közt fejezi majd be az életét.
2021. aug. 13. 05:37
 18/22 anonim ***** válasza:
90%

Anyai nagymama. Szerencsére ebben az évben meghalt. 10 éve nem láttam, a temetésére se mentem el.

A legnagyobb elégtétel az volt, hogy sosem ismerhette meg a gyerekeimet.

Mi sosem voltunk igazi unokák, csak az unokabátyáim.

Mindegy volt mennyi pénzzel húzzák le, mennyit lop tőle az alkoholista fia, vagy annak a szerencsejátékfüggő fia. Mindig ők voltak az aranyat szaró emberek. Meg nagynéném. Ha panaszkodni kellett minket hívott, de meg nem kérdezte mi hogy vagyunk.

Borzalmasan fájt és bántott, hogy mindig mi voltunk az elfelejtett unokák, én vagyok a legkisebb mindkét oldalról. Én nagyszülő nélkül nőttem fel. Elváltak, így hiába él anyám apja,sosem érdekelte 1 unokája sem. Életemben talán 4x köszöntem neki és ennyi egy vadidegen. 1x nővérem megakarta neki mutatni a dédunokáját. Közölte vele ne hívja papának.

Édesapám szüleit nem ismertem. Papám születésem előtt meghalt, mamám meg súlyos demences volt,6 voltam mikor meghalt.

2021. aug. 13. 06:44
 19/22 anonim ***** válasza:
93%

Úgy látom leggyakrabban az apai nagymama a ludas, elgondolkodtató miért...valószínűleg az van mögötte, hogy a pici fiúknak már nem ő az egyetlen nő az életében, és ezért gyűlölik a menyüket és a gyerekeket is. Nagyon tipikus.

Én se fogok elmenni még a temetésere sem, megnyomorította az életünket, míg kapcsolatunk volt vele, 17-es voltam.

2021. aug. 13. 07:10
 20/22 anonim ***** válasza:
93%
Én is azt figyeltem, hogy szinte mindenki női rokont utál, abból is az apja anyját.
2021. aug. 13. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!