Hogyan tudnék segíteni a nagyszüleimnek, hogy elfogadják, hogy a 20 éves unokájuk meleg?
Ne engedd hogy magyar közszolgálati TV -t nézzenek...
Sokat fog javulni a viszonyuk...
Én próbálom mondani nekik, hogy ne nézzék már ezeket a szutykokat, de a nagypapám állandóan mondogatja, hogy az öcsém is majd menni fog óvodás gyerekeknek mutogatni magát, a nagymamám meg azt hiszi, a filmek meg a mainstream média miatt lett ilyen és azon sír éjjel-nappal, hogy hogy lesz neki dédunokája, ha az öcsém nem akar nősülni, nekem pedig betegség miatt nem lehet gyerekem.
Hármas, beléd is sok empátia szorult.
Bár nálunk ez a szituáció nem fordult elő, mind heteroszexuálisak vagyunk, biztos vagyok benne, hogy a nagyapám ugyan ezt csinálta volna, mint a ti nagyszüleitek. Sajnos nekem végig kellett hallgatnom, hogy az ő fiatalkorukban hogy verték meg a "b*zikat". Nőket és férfiakat egyaránt, mert "milyen gusztustalan undorító dolog ez már".
Sajnos ilyen korban már nem valószínű, hogy elfogadják a dolgot szerintem, de ha mégis, akkor azt majd a saját döntésük lesz, nem hiszem, hogy tudod befolyásolni a történéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!