Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mostanában mennyire gyakori...

Mostanában mennyire gyakori az, hogy valaki 30-vagy 40-valahány évesen nagyszülő lesz?

Figyelt kérdés

2021. jún. 20. 19:25
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
57%
Én csak a vélt tényállításaitokra reagáltam. Nyilván anonim oldal, névvel nem villantanám be a pénzt. Nem kell senkinek tudnia, hogy az én személyemhez mennyi vagyon kapcsolódik. Nyilván az anonim véleményem más téma.
2021. jún. 27. 23:52
 42/49 anonim ***** válasza:
30%
Sajnos nagyon kevés az ilyen, pedig ez lenne a normális. Én is már 17 éves korom óta "készen állok", de csak 21 éves koromra sikerült. Talán majd sz én támogatásommal és szerencsével az én gyermekemnek menni fog előbb ha nincs más dolga. De nem értem. Az egyetemnek már be léne fejegődnie 18 évesen.
2021. júl. 3. 09:31
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
#42 sokan 18 évesen se tudják még, merre akarnak tovább menni az életben
2021. júl. 3. 12:54
 44/49 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy ez lenne normális. Találjuk már ki, hogy lassan az lenne a normális, ha 16-17 éves gyerekek szülnének iskolába járva, otthon lakva, 0 Ft-tal. Egy gyerek legyen gyerek, élvezze az életet, bőven ráér 25 fölött szülni, igen 30 évesen is, nem hajtja a tatár.
2021. júl. 5. 15:24
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
Én 42-es utolsó mondatát nem tudom komyan venni úgyhogy lehet higy csak viccnek szánta.
2021. júl. 5. 15:50
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
Vannak sajnos ilyen idióták.
2021. júl. 5. 16:30
 47/49 anonim ***** válasza:
Középiskolai osztálytársam lett 39 évesen nagymama. Nem roma, fehér, magyar az egész család, teljesen normális körülmények között élnek. Már a suliban is teljesen eltökélt volt, és eldöntötte, hogy ő nagyon korán akar anya lenni, ő nem akar várni, 25 éves koráig 3-at akar szülni, ami így is lett. Ehhez persze kellett a szülei támogatása is, és tanult is a csaj, mire meglett a 3. gyerek, a diploma is. Lányai lettek, és a legidősebb nincs 20 éves, és már megszült tavaly. Hatalmas a boldogság, látszik rajtuk, annak ellenére, hogy az osztálytársam időközben elvált már a lányok apjától.
aug. 30. 08:17
 48/49 anonim ***** válasza:
Az én anyukám is 39 évesen lett nagymama és mi is fehérek vagyunk. Ő 19 évesen szült, én 20, ez azért 30 évvel ezelőtt tök természetes volt. Az én lányom viszont már csak 26 évesen szült.
aug. 30. 10:05
 49/49 anonim ***** válasza:

Az én nagymamám 41 évesen lett nagymama, ő 18 évesen szült, anyukám pedig 23.

Én viszont ennek ellenére majd csak maximum 27-30 évesen szeretnék gyereket. Ennek sok oka van számomra, a lényeg az, hogy szerintem mindenkinek saját döntése, hogy mikor vállal gyereket (már ha önszántából). Szerintem senkit nem kell azért megbélyegezni mert fiatal anyuka szeretne lenni, és azért sem hogyha inkább később szeretne.

aug. 31. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!