Mostanában mennyire gyakori az, hogy valaki 30-vagy 40-valahány évesen nagyszülő lesz?
Édesanyám 43 évesen lett nagymama.
Én vagyok a középső gyermeke, hajszál híján 20 évesen szültem. Kisfiam februári én márciusi.
párom 25 éves. Mikor kiderült, hogy kismama vagyok akkor már a 13 hétben jártam.
És igen, jelenleg még albérletben de szeptemberben költözünk a saját házunkba. Párom dolgozik, én itthon gyerek mellett dolgozom. Jól élünk. Nincsennek nehézségeink, kisfiam tápszeres 3 hetes kora óta, de nem okozott nehézséget egyszer sem a tápszer megvétel, sem pelenka, mindene megvan neki is és nekünk is. Egyszóval nincs miért panaszkodnunk. Barátnőm elkönyvelte, hogy soha nem lesz gyermeke, erre fel már a másodikkal várandós.
Ezt hozza az élet. 🤷🏻♀️
Édesanyám 20 éves volt, mikor én születtem. Én 24 évesen szültem a fiamat (nem a semmire és a párom is velem egyidős). Tehát 44 évesen nagymama :) Párom édesanyja is 49 volt, mikor megszületett az unoka.
Nem vagyunk kisebbségiek, de fiatal korunk óta együtt vagyunk (15 éves korunktól) és azóta építgettük a jövőnket.
A szuleim szomszedja kb 40 evesen lett nagymama de o amugy is 18 evesen szult. A lanya meg osszejott egy gazdag fiuval es terhes lett kb 22-23 evesen. Nem kisebbsegiek.
Ma mar inkabb 30-40 evesen vallalnak gyereket az emberek es ha ez igy folytatodik akkor ezek az emberek 70 eves koruk elott nem lesznek nagyszulok.
A legtobb ismerosom 30 eves kora utan vallalt gyereket, van aki mar majdnem 40 volt. En 30 vagyok es most lesz iden babank.
#7, 5 vagyok, szerinted engem érdekel? Építsd a karriert a Mekibe, igazából jobb is, mert az írásodból az jön le, hogy nem vagy szülőnek való, önző vagy :D
#16 Miért hiszed azt, hogy 30 alatt nem lehet megfelelő egzisztenciát megteremteni? A 30 az nem egy bűvös szám, hogy olyankor lesz hirtelen mindenki milliomos.
Vagy miért hiszed azt, hogy ha van gyereked, onnantól kezdve már nem lehet pénzt keresni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!