Mostanában mennyire gyakori az, hogy valaki 30-vagy 40-valahány évesen nagyszülő lesz?
Mit is lehetne erre válaszolni?
Van egy kisebbségi réteg, ahol 30-40 évesem már öreg nagyszülőnek számít, de ettől még ő is potyogtatja a "rejtett erőforrásokat"
Viszont akik nem ezek, azok nagyjából ebben a korban kezdenek gondolkozni a gyerekvállaláson.
30 évesen?:D
Tehát ő is meg a lánya is 14 évesen estek teherbe? Kik is lehetnek ezek?
40 éves kortól már normális (kellene, hogy legyen). Bár manapság sajnos nem, vagy csak ilyenkor vállalnak gyereket, holott a nőknél pl biológiailag sem ekkor ideális, meg ha azt vesszük, unokázni se sok esély van ez esetben.
Egyébként 40 alatt is nagyon gyakori, igen sok a roma Magyarországon, náluk általában így van, szóval nem is értem kik szavaztak a nagyon ritkára...
Én úgy figyeltem meg, két véglet van ma kis hazánkban. A romák, akik orrba szájba szülnek a semmire, meg a magyarok, akik pont megtehetnék, de túl önzőek hozzá és csak akkor vállalnak gyereket, amikor már vészesen ketyeg a biológiai óra.
Ezzel az a gond, hogy a magyar társadalom elöregszik + lassan kisebbség lesz a saját országába.
"a magyarok, akik pont megtehetnék, de túl önzőek hozzá és csak akkor vállalnak gyereket, amikor már vészesen ketyeg a biológiai óra"
Úgy látom, hogy hajszálnyira vagy az agyvérzéstől, úgyhogy rásegítek: egyre többen vagyunk, akiknek nem ketyeg a biológiai óránk, és soha nem szülünk gyereket, csak éljük a kis kényelmes életünket utánfutók nélkül. :)
#childfree #gyerekmentes #leszarjukhogyfogyamagyar #szüljönakiakar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!