Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Anyukák, nektek hogy esne?

Anyukák, nektek hogy esne?

Figyelt kérdés

Tavaly a Covid helyzet és a terhességem miatt nem voltunk otthon, (nyaralni sem). Év végén született a babánk.

Most, hogy mindenki be van oltva, úgy gondoltam hogy önző dolog lenne nyaralni mennünk (nagyon elfáradtunk), inkább hazautazunk hogy a nagyszülők megismerjék az unokát. (1.unoka, nagyszülők egészségesek, oltva vannak)

Férjem mondja hogy abban a hétben, amikor az ő szülei városában leszünk, nem megyünk át minden nap hogy ismerkedjenek a babával, majd találkozunk egy étterem teraszán és megnézik tisztes távolságból, mivel járvány van. Ez az ő kérésük... nem voltam még nagyszülő járvány idején, de fenti paraméterekkel én csak megragadnám a lehetőséget hogy egy hétig babázzak... nekem rosszul esett. Persze elfoglaljuk majd magunkat így is, de már az hülyén hangzik hogy igen itt van a fiam és családja a városban miattunk, de mi nem nagyon találkozunk velük.

2021. jún. 19. 14:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Hát ez gáz szerintem.
2021. jún. 19. 14:13
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is gáz,de ha az ő szüleinek ez rendben van,akkor jó.
2021. jún. 19. 14:18
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Nézd, el kell fogadni, hogy vannak, akik nagyon félnek
2021. jún. 19. 14:42
 4/18 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem értetek aggódnak és én ezt becsülném.
2021. jún. 19. 15:10
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

Mindenkinek jogában áll eldönteni, hogy mit csinál.

Az én szüleim rettenetesen paranoiásak, egy évig nem is láttam őket. De elfogadom, hogy ők ilyenek, mert anyukám amit el lehet kapni, mindent elkap. Inkább ritkábban lássam, mint hogy soha többé.

De persze őfelsége a BABA a világ legfontosabb embere, tudjuk...

2021. jún. 19. 15:56
 6/18 Katona Dius ***** válasza:
32%
Én 4.esel érték egyet. Szerintem féltik a babát.
2021. jún. 19. 16:02
 7/18 anonim ***** válasza:
82%

Ebbe beleszólni nemigen lehet.

Ettől függetlenül nekem ez indokolatlan távolságtartás. Személytelen és nevetséges.

De ha valaki így akarja,akkor elfogadnám.

2021. jún. 19. 16:07
 8/18 A kérdező kommentje:
Magukat féltik.
2021. jún. 19. 16:12
 9/18 anonim ***** válasza:
96%

Én a helyetekben elmennék nyaralni inkább. Azért h a teraszon megmutasd a babát utazna a tököm ennyit!

Akkor majd eljönnek látogatóba a nagyiék ha már úgy gondolják.

Menjetek olyan helyre ahol jól érzitek magatokat

2021. jún. 19. 16:29
 10/18 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom az èn szüleim és nagymamám abba halt volna bele ha nem láthattak volna minket.

Aki meg azt írja hogy a szüleit emiatt nem látta egy évig erre meg csak annyit, ha a szülőknek hiányozna akkor lehetne talàlkozni akár 2 méter betartásával is és nem borulunk egymás nyakába. Kérdés hogy akarok e találkozni? Ha a járvány 5 évig tart akkor 5 évig ne találkoztak senkivel? De akkor az a szülő nem jár vásárolni, dolgozni se.

Kérdező nekem is rosszul esne. De ne erőltessétek a találkozást ha ők nem akarják. Mert ez lejön. Tételezzük fel hogy a babát féltik, mitől biztonságosabb egy vendéglő terasza ahová ezren járnak, ki tudja ki, ki tudja mennyit fertőtlenítenek, mint a nagyszülő lakása vagy udvara. Semennyivel. Én a helyetekben inkább nyaralni mennék. Gondolom akkor nem is a szülőknél szálltok meg. Gondolom nem késő még újra tervezni. Biztos nem könyörögnék senkinek hogy nézd már meg az unokád. Ez nálunk alap lenne, de mindenki más.

2021. jún. 19. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!