Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért az a sztárunoka, akinek...

Miért az a sztárunoka, akinek van párja?

Figyelt kérdés
Doktorjelölt vagyok, egy évet voltam ösztöndíjas Japánban, egy nyarat pedig Amerikában töltöttem. Nagyszülõk szemében kékharisnya vagyok. Testvérem informatikus, Németországban él és milliós fizetése van. Unokatestvérem pedig otthon maradt, de mindent megcsinál otthon. A COVID alatt is õ vásárolt a nagyszülõknek. Másik unokatestvérem, bár diplomás, õ a kedvenc, csak azért mert párja van. Szerencsélten lány frossdiplomás, de már az elsõ alkalommal az érdekli õket, hogy mikor lesz gyerek. Nekem kellemetlen, nem hogy nekik. Nekem felrókák, hogy akár már Anya is lehetnék, de csak utazgattam meg tanultam
2020. dec. 25. 20:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
17%

*Amúgy te magad is a kicsi unokájuk vagy; miért nem foglalkoznak veled? Miért azzal, aki még meg sem született; miért nem értékelnek téged?

Lehet, hogy ez ilyen egó-játszma a saját maguk részére;hogy akarják, hogy valaki továbbvigye a genetikájuk.

2020. dec. 30. 15:04
 22/24 anonim ***** válasza:
85%

"Tudod, ebben az az igazán szomorú, hogy a család, diploma közé VAGY relációt teszel. Az az igazi továbblépés, ha összejön a diploma ÉS a család is."

Na ez a hülyeség. Simán lehet családod attól még,hogy diplomád van.

2021. febr. 17. 15:07
 23/24 anonim ***** válasza:
87%
Na akkor az én nagyszüleimet & dédszülőmet szeretted volna, ők egy esetleges partnertől rosszul voltak! Mindig mondták, sose házasodjak meg. :)
2021. júl. 27. 18:09
 24/24 anonim ***** válasza:
84%

A nagyszüleid nem nagyon tudnak mit kezdeni a te diplomáddal és PhD fokozatokkal is, és valószínű az uti élményeid sem jelentenek nekik személyesen túl sokat.

Egy unoka sokkal kézzelfoghatóbb számukra, úgyhogy én megértem őket.

2021. júl. 28. 17:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!