Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért az a sztárunoka, akinek...

Miért az a sztárunoka, akinek van párja?

Figyelt kérdés
Doktorjelölt vagyok, egy évet voltam ösztöndíjas Japánban, egy nyarat pedig Amerikában töltöttem. Nagyszülõk szemében kékharisnya vagyok. Testvérem informatikus, Németországban él és milliós fizetése van. Unokatestvérem pedig otthon maradt, de mindent megcsinál otthon. A COVID alatt is õ vásárolt a nagyszülõknek. Másik unokatestvérem, bár diplomás, õ a kedvenc, csak azért mert párja van. Szerencsélten lány frossdiplomás, de már az elsõ alkalommal az érdekli õket, hogy mikor lesz gyerek. Nekem kellemetlen, nem hogy nekik. Nekem felrókák, hogy akár már Anya is lehetnék, de csak utazgattam meg tanultam
2020. dec. 25. 20:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
Tulajdonképp meg is válaszoltad a kérdést magadnak, tehát?
2020. dec. 25. 20:04
 2/24 anonim ***** válasza:
77%

És neked nincs szád, hogy kinyisd?

Miért kéne tanulatlan parasztnak maradni, csak mert ők azok?

És miért kéne gyerekekkel tönkretenni az életed, ha mondjuk nem akarod?

2020. dec. 25. 20:05
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem válaszoltam meg.
2020. dec. 25. 20:05
 4/24 anonim ***** válasza:
43%
Túl hülye vagy hozzá
2020. dec. 25. 20:08
 5/24 anonim ***** válasza:
92%

De, megválaszoltad:

"Másik unokatestvérem, bár diplomás, õ a kedvenc, csak azért mert párja van. Szerencsélten lány frossdiplomás, de már az elsõ alkalommal az érdekli õket, hogy mikor lesz gyerek."

2020. dec. 25. 20:11
 6/24 anonim ***** válasza:
85%
Ezt sose tudtam én se. Nagyszüleimnek 4 unokájuk van velem együtt 3-an diplomásak vagyunk. Annak az egyetlen unokának nincs diplomája sőt érettségije se, mégis ő van istenítve. Ő a kis kedvenc, itt mindenkinek van már párja. Egyszerűen csak azt halljuk, hogy mi miért vagyunk ilyenek, illetve olyan dolgokat állít, amiket a büdös életben nem mondtunk neki. A legjobb benne, hogy a kedvenc unokát már 3 éve nem látta minimum. Míg mi a többi unoka azért gyakran megyünk hozzá. Ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni. Kitartást neked!
2020. dec. 25. 20:12
 7/24 A kérdező kommentje:
Ooo... arra gondoltam, hogy csak a parkapcsolatban elõ unoka az értékes.
2020. dec. 25. 20:17
 8/24 anonim ***** válasza:
26%
Hát az lehet, de nálunk úgy volt, hogy 4-önk közül neki volt elsőnek, de be se mutatta csak 1 év után. Szóval olyan mintha szégyellte volna a nagyszülőket. Pedig elvileg magát kellene szégyelnie, hogy érettségije sincs meg. Bonyolult ez az biztos, de mindig azt szeretik jobban, aki még arra se lenne képes, hogy ha meghalnak rendszeresen kijárjon a temetőbe.
2020. dec. 25. 20:23
 9/24 anonim ***** válasza:
91%

Azért mert az az unoka azt csinálja amit ők is anno, vele tudnak azonosulni. Ahogy idosodnek, beszűkülnek a családi témákra, veled meg nem tudnak beszélgetni a doktoridrol. Illetve nekik ez ugyanolyan, mintha 10. osztályból 11-be mennél: suli amit csinálsz és ahogy megy az idő lépsz egyet elore.

A másik unokatesodnak van pasija, lehet várni hogy eljegyzés lesz meg esküvő meg a többi dolog, és akkor az nekik tiszta szappanopera + lehet dicsekedni a többi nagymamának (mert náluk ez a mérce).

Szerintem ennyi van mögötte

2020. dec. 25. 20:30
 10/24 anonim ***** válasza:
80%
Figyelj, minél idősebbek a nagyszülők nekik már csak annyi vágyuk van hogy még láthassák a dédunokájukat. Örülnek ők a te sikereidnek is biztos, csak gondolom azt látják hogy te nem is akarsz családot, hanem a karrier a lényeg. Ezt amúgy teljesen meg lehet érteni, de egy családközpontú embernek nem az az érték ami neked. Nem vagyunk egyformák. Van akinek a diplomák számítanak, van akinek a sok pénz, esetleg hírnév, van akinek meg a család.
2020. dec. 25. 21:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!