Nagymamám egy borzalom,amit művel a Facebookon,hogyan állítsam le?
Röviden annyit a facebook oldaláról,hogy tele van politikai úszításokkal. A leggyakoribb szavai ott a "lipsik,gyurcsány,soros,baloldal". Nem a politikai meggyőződésével van a baj,hanem azzal a sok mocskossággal,amit ott mond!
És így az egész családod lejáratja!
A család tagjainak együttvéve az IQ-ja remélem azért nagyobb, mint egy gyufásdobozé. Ha igen, akkor felfogjátok, hogy ő egy felnőtt ember, saját magáért felel. Nem titeket járat le, hanem (esetlegesen) saját magát. Ha más őmiatta titeket néz le, az szintén agyhalott, nem számít a véleménye.
Hagyd békén a nagymamádat ilyen téren. Sok idős embernek ez maradt: a politizálás, meg a panaszkodás. Ezen nem fogsz tudni változtatni.
Mond neki, ha igy folytatja tovabb erte jon az AVH!
Tuti abbahagyja!😉👍
Ezek saját posztjai vagy csak megosztja őket? Ha az utóbbi, akkor esetleg segíts neki olyan politikai témájú oldalakat találni, ahol kicsit árnyaltabban, békésebben vannak megfogalmazva ezek a dolgok.
Vagy lehet, hogy alapból segítene, ha kevésbé radikális oldalakról tájékozódna. Ha nonstop Vadhajtásokat meg 888-at olvasgat, akkor nem csoda, hogy rá is átragad ez a stílus.
Barmi mas temaban is lehetne ilyen "egő", de leallitani nem tudod. Ha unikornisokat posztolna jatekboltok polcairol, akkor is gaz lenne.
Szerintem ha szemelyesen tudsz egyszer beszelni vele mond, hogy mama amikor kicsi voltam olyan szepen beszeltel, nem is tudtam hogy olyan csunyan is tudsz, mint amit kiirsz a facebookra. Egyszeruen mond hogy nem all jol neki a csunya iras.
Te meg soha ne lajkold ezeket a mamad koveteset allitsd le. Ennyit tudsz tenni.
Az én nagymamám is ugyanezt csinálja. Apukám már jelezte neki, hogy kicsit vegyen vissza, de hiába. Igazából ezzel szerintem csak magát járatja le valaki, mert normális ember nem mossa egybe a ti véleményeket az övével, legalábbis én még nem vettem észre, hogy bárki is azt feltételezné, hogy mi is így gondolkodunk.
De a kérdésre válaszolva, leállítani nem igen tudod addig, amíg be nem látja, hogy mi a rossz abban, amit csinál, de letilthatod és akkor nem kell nézned a posztjait.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!