Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagymamám egy borzalom,amit...

Nagymamám egy borzalom,amit művel a Facebookon,hogyan állítsam le?

Figyelt kérdés

Röviden annyit a facebook oldaláról,hogy tele van politikai úszításokkal. A leggyakoribb szavai ott a "lipsik,gyurcsány,soros,baloldal". Nem a politikai meggyőződésével van a baj,hanem azzal a sok mocskossággal,amit ott mond!

És így az egész családod lejáratja!

2020. nov. 11. 16:17
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
92%
Jelentsd a posztjait aztán majd csak kap egy 30 napos némítást. Ne aggódj, nem fogja látni hogy te voltál.
2020. nov. 11. 16:22
 2/24 A kérdező kommentje:

Na,itt privát üzenetben írták,hogy ez szólásszabadságg korlátozása,amit én tennék...

Nem akarok pedig semmit sem korlátozni,de higyjétek el,hogy az,amit ott művel,az egész családra szégyent hoz!

2020. nov. 11. 16:23
 3/24 anonim ***** válasza:
8%
Hagyd rá. Leáll az magától.
2020. nov. 11. 16:37
 4/24 anonim válasza:
10%
Örülnék neki, ha ilyen mamám lenne! Legalább egészséges még!
2020. nov. 11. 16:37
 5/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudod vele megbeszélni, hogy ez nagyon gáz nektek és vegyen vissza?
2020. nov. 11. 16:49
 6/24 A kérdező kommentje:
Igazából attól félek,hogy megsértődik. De természetesen ez is megfordult a fejemben.
2020. nov. 11. 16:57
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
Tiltanám. A politikát eleve tudatosan kerülöm, a politikai szitkozódást meg pláne!
2020. nov. 11. 16:59
 8/24 anonim ***** válasza:
88%

Mindenképp beszélj vele először. Mondd neki, hogy 'Oké politizálj, de legalább ne trágár stílusban és lehetőleg ne éjjel nappal, mert ez kínos'

Aztán, ha folytatja mehet a jelentés😁

2020. nov. 11. 17:01
 9/24 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat!
2020. nov. 11. 17:08
 10/24 anonim ***** válasza:
86%

Én hagynám, az én mamám állítja, hogy feltörték az oldalát sőt ezt a Facebook ki is írta neki, a következő módon:

Egy idegen személy meghackelte az oldalad így törölni kell.

Persze valójában elfelejtette a jelszavát, ezt a kiírást pedig nem tudom honnan vette, visszaállítottuk neki, de nem használja csak az új profilját amit csinált, mert a jelszó visszaálító e-mailt is biztos a hackerek küldték. Természetesen ezt mind ki is írta a Facebookra, több idős pedig meg alá is kommentelt hogy ez vele is megtörtént.

Lehet, hogy másnak gáz, mert majd azt mondják hogy nem segítünk neki, de én úgy vagyok vele, hogy én megtettem a tőlem telhetőt, ez csak Facebook, ezért nem fogok vele összeveszni.

2020. nov. 11. 17:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!