Amikor a szüleinknél vagyunk látogatóban apám sokszor szól úgy a 6 éves fiunkhoz, hogy "mi van te kis f@szkópé?", de ezt nem rossz szándékkal mondja, ő ilyen laza volt mindig is, ilyenkor mindig kedvesen nevetgél, és azt vettem észre, hogy a fiunknak is tetszik ez, ő is kacarászik ilyenkor, mikor ilyeneket mond neki.
Rajtad múlik hogy hagyod- e. Engem zavarna. Velem is viccelődtek kicsinek, de ez nem az a kategória.
2020. nov. 9. 09:49
43/51 anonim válasza:
Szerintem ez bőven túlmegy a jó ízlés határán, én biztosan rászólnék.
2020. nov. 9. 10:33
44/51 anonim válasza:
Én rászólnék apura. Tudom, hgy nem rosszból mondja, csak aztán te fogsz égni miatta, ha a gyerek az oviban vagy a suliban elkezd f@szkópét kiabálni, meg hasonlókat. Ezek olyanok, mint a szivacs, ráadásul a csúnyabeszéd előbb ragad és soha nem tudhatod hol mikor , milyen közegben fogja a tudását megcsillogtatni. Múltkor valami családi összejövetelen voltunk, amikor az unokatesóm 5 éves gyereke behozta az egyik játékát, majd indulatosan kifakadt: "Nem működik ez a szar, kib@szom az ablakon" Hirtelen nem tudtam a megdöbbenéstől, hogy mit reagálja, nevettem volna, mert viccesen aranyos volt, csak a szóhasználat az durva volt.
2020. nov. 9. 13:22
45/51 anonim válasza:
Engem cuncimókusnak hívtak, az belefér?😅
Egyébként a faxos becézés tényleg sok, akkor is, ha nem pejoratív értelemben mondja.
2020. nov. 9. 14:15
46/51 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat,tehát ha valaki írta már akkor bocsi
Ha nem akarod leteremteni a papát, akkor mond azt neki,hogy a kisfiú az oviban valakit lef@szkópézott és iszonyú ciki volt, tehát szokjon le róla, mert az unoka húzza majd a rövidebbet
2020. nov. 9. 22:01
47/51 anonim válasza:
Mivel te vagy a gyerek anyja, így nyugodtan szólhatsz az apádnak, hogy ezt a stílust fejezze be.
Ha neked valami nem tetszik ahogy beszélnek, bánnak a gyerekkeddel szülőként jogod van szóvá tenni.
Lehet, hogy apádnak ez természetes, a fiad meg nevet (lehet a hangsúly miatt, vagy apád mimikája miatt, mikor így beszél), de ha átveszi ezt a beszédstílust nem biztos, hogy jó fog belőle származni.
2020. nov. 10. 00:07
48/51 anonim válasza:
Én nem örülnék ennek. A gyereknek tetszik, mert hallja, hogy szeretettel mondják meg kedves hangon, de nem érti a szó jelentését. Nem akarom, hogy ráragadjon és ilyen idősen f.ozzon a suliban...
2020. nov. 11. 18:44
49/51 anonim válasza:
Engem apám hív lány létemre tökösnek. Rohadt degradáló hogy a párom elött is gyógyegérnek, gógyimogyinak meg gyagyástódinak hív. Sajnos hiába szóltam neki hogy állítsa le magát, nem igazán foglalkozik vele. Emiatt sajnos az önbecsülésem sincs a toppon.
2020. nov. 11. 19:59
50/51 anonim válasza:
Velem is ezt csinálták a nagyszüleim anno, és most a fiatal unokatestvéremnél is ezt tapasztalom.
Nyilán én se értettem régen, csak nevettem rajta mert tata is nevetett....
Ezt neked kell érezni hogy milyen a kapcsolatotok, ha úgy ismered hogy nem sértődékeny fajta akkor nyugodtan szólj neki hogy nem kéne így hívni a gyereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!