Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Párommal és 1 éves kisfiúnkkal albérletben élünk. A párom most azt szeretné, hogy költözzünk a szüleihez.

Figyelt kérdés
én öszintén szólva nem szeretném ezt, nem vagyok jóban az anyósommal.kisfiam sem igazán van el vele.sokszor még csak megfogni sem tudja, mert sír nála.Párom viszont ezt tartja az egyetlen megoldásnak.
2012. júl. 9. 12:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%

Hát én nem költöznék, az tuti. Pedig én jóban vagyok az anyósommal, de lehet, azért mert két faluval odább lakik.

Csak konfliktusokat szülne a ki vigyáz a gyerekre, ki főz, ki mos, ki takarít, mert ugye anyós otthon lesz a saját házában, minden 100 éve ugyanott, megszokott dolgok, te ott idegen lennél, vendég, de azért csinálj meg mindent az ő szája íze szerint. Ááááá, inkább 1000* albérlet.

2012. júl. 9. 12:39
 2/23 anonim ***** válasza:
70%

Azért is sírhat, mert nincs vele összeszokva, idegennek tekinti.

Ha nem túl rossz a viszony, érdemes lenne megpróbálni, mert az albérlet elég kilátástalan út az önálló otthon felé.

Ha megfelelően takarékoskodtok, és nem mentek egymás idegeire, akkor talán jó megoldás lehet.

2012. júl. 9. 12:41
 3/23 A kérdező kommentje:

köszi a választ.:-)hát igen, én is ezeket az érveket soroltam fel a férjemnek.de nem igazán fogadja el őket.

Én azt sem hinném ,hogy anyagilag jobban járnánk így, mivel oda is ugyanúgy bele kell adni a rezsibe stb.

Szerintem a mi kapcsolatunknak és a fiúnknak sem tenne jót ez a költözés.

2012. júl. 9. 12:43
 4/23 A kérdező kommentje:
Szinte minden héten találkozik a mamával, úgyhogy talán azért már összeszoktak.nem tudom mi lehet az oka? az én anyukámmal teljesen másképp viselkedik a Fiam.
2012. júl. 9. 12:45
 5/23 anonim ***** válasza:
82%

igen, nálunk is így van, hogy anyám havi szinten látja a gyerekeket de remekül megvannak vele. Anyósom meg hetente, hát jó sokáig ordított a kicsi, volt, hogy le sem lehetett tenni náluk. Érzi, hogy az anyja kit szeret :)

Egyébként naná, hogy a párod nem érti, mi a bajod, ő haza megy, az teljesen más érzés. Vesd fel, hogy anyádékhoz mennétek, vajon mit szólna?

2012. júl. 9. 12:51
 6/23 A kérdező kommentje:
Nálunk is előfordul, hogy ha anyósoméknál vagyunk, a Kicsit le sem tudom tenni.A párom el van a szüleimmel, teljesen más a felfogásuk, mint az ő szüleié.de sajnos hozzájuk nem tudnánk menni mivel 2 gyerkőcöt nevelnek, és hely nagyon nincs.
2012. júl. 9. 12:54
 7/23 anonim ***** válasza:
84%

Ne költözzetek össze!

Ugyanígy jártunk. Sok volt az albérlet, könyörögtem a férjemnek hogy költözzünk a szüleimhez. Sajnos itt ragadtunk. Most azért küzdünk hogy elmehessünk innen, minél hamarabb. Most jön a babánk, augusztusra várjuk, és a férjem így is megtesz mindent hogy elmehessünk innen. Azt mondta ha kell zsíros kenyeren él csak hogy legyen mit ennie a babának és nekem. Borzasztóan sajnálom hogy nem hallgattam rá, igaza volt, mert ő már átélt egy ilyet. Most én is tapasztalatból mondom nektek, hogy ne költözzetek össze anyósoddal. Én is éltem volna inkább zsíros kenyéren, csak hogy albérletben maradhassunk.

2012. júl. 9. 12:54
 8/23 anonim ***** válasza:
92%
Kérdés, hogy mekkora az anyagi slamasztika. Ha cseppet se rózsás a helyzet,akkor nem nagyon tudsz mit tenni. sajnos igaza van a párodnak. Ha csak szimpla takarékoskodás az ok, akkor már győzködheted.
2012. júl. 9. 12:55
 9/23 anonim ***** válasza:
87%
győzd meg a párod, hogy maradjatok albérletben, ha odaköltöztök az anyóshoz, megszűnik a magánéletetek és tönkremegy a kapcsolatotok.
2012. júl. 9. 12:56
 10/23 A kérdező kommentje:
Anyagilag azért annyira nem nagy a slamasztika.Fizetjük az albérletet, a rezsit , és még egy autó törlesztése is itt van.ha az autó nem lenne még könnyebb lenne a dolog, de a férjem nem igazán akar megválni tőle.ha oda költöznénk akkor is szinte ugyanannyi lenne a kiadás vagy még talán több is, mivel ott nem két emberre főznénk , hanem négyre és a rezsi is biztos megnőne.
2012. júl. 9. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!