Ti mit tennétek a helyemben? Párommal és 1 éves kisfiúnkkal albérletben élünk. A párom most azt szeretné, hogy költözzünk a szüleihez.
Hát én nem költöznék, az tuti. Pedig én jóban vagyok az anyósommal, de lehet, azért mert két faluval odább lakik.
Csak konfliktusokat szülne a ki vigyáz a gyerekre, ki főz, ki mos, ki takarít, mert ugye anyós otthon lesz a saját házában, minden 100 éve ugyanott, megszokott dolgok, te ott idegen lennél, vendég, de azért csinálj meg mindent az ő szája íze szerint. Ááááá, inkább 1000* albérlet.
Azért is sírhat, mert nincs vele összeszokva, idegennek tekinti.
Ha nem túl rossz a viszony, érdemes lenne megpróbálni, mert az albérlet elég kilátástalan út az önálló otthon felé.
Ha megfelelően takarékoskodtok, és nem mentek egymás idegeire, akkor talán jó megoldás lehet.
köszi a választ.:-)hát igen, én is ezeket az érveket soroltam fel a férjemnek.de nem igazán fogadja el őket.
Én azt sem hinném ,hogy anyagilag jobban járnánk így, mivel oda is ugyanúgy bele kell adni a rezsibe stb.
Szerintem a mi kapcsolatunknak és a fiúnknak sem tenne jót ez a költözés.
igen, nálunk is így van, hogy anyám havi szinten látja a gyerekeket de remekül megvannak vele. Anyósom meg hetente, hát jó sokáig ordított a kicsi, volt, hogy le sem lehetett tenni náluk. Érzi, hogy az anyja kit szeret :)
Egyébként naná, hogy a párod nem érti, mi a bajod, ő haza megy, az teljesen más érzés. Vesd fel, hogy anyádékhoz mennétek, vajon mit szólna?
Ne költözzetek össze!
Ugyanígy jártunk. Sok volt az albérlet, könyörögtem a férjemnek hogy költözzünk a szüleimhez. Sajnos itt ragadtunk. Most azért küzdünk hogy elmehessünk innen, minél hamarabb. Most jön a babánk, augusztusra várjuk, és a férjem így is megtesz mindent hogy elmehessünk innen. Azt mondta ha kell zsíros kenyeren él csak hogy legyen mit ennie a babának és nekem. Borzasztóan sajnálom hogy nem hallgattam rá, igaza volt, mert ő már átélt egy ilyet. Most én is tapasztalatból mondom nektek, hogy ne költözzetek össze anyósoddal. Én is éltem volna inkább zsíros kenyéren, csak hogy albérletben maradhassunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!