Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Párommal és 1 éves kisfiúnkkal albérletben élünk. A párom most azt szeretné, hogy költözzünk a szüleihez.

Figyelt kérdés
én öszintén szólva nem szeretném ezt, nem vagyok jóban az anyósommal.kisfiam sem igazán van el vele.sokszor még csak megfogni sem tudja, mert sír nála.Párom viszont ezt tartja az egyetlen megoldásnak.
2012. júl. 9. 12:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Rövid és tömör válaszom: NE KÖLTÖZZETEK ODA!

Hosszabb válaszom: ISTEN MENTS,HOGY ODAKÖLTÖZZETEK!

Nem tudom mi az oka,hogy most sem jöttök ki jól anyósoddal,de ha már most fennáll ez a helyzet, kész öngyilkosság lenne összecuccolni! Én ebben a helyzetben még akkor sem költöznék,ha előreláthatólag havi 100.000.-et megtakarítanánk,inkább vállalnék valami otthoni munkát,vagy akármit! A bölcsi téma sem lenne rossz megoldás,de sajnos az országban mindenhol 100%-os a túljelentkezés, így elég nehéz elmenni dolgozni. :(

Egyáltalán nem jó bekerülni egy szokott családba, szokott környezetbe, nekik megvannak a szokásaik,hagyományaik... Neked kéne maximálisan alkalmazkodnod... És valljuk be, mivel TI már egy külön családot képeztek,külön szokásaitok, megszokott, külön életetek is van :) Ami természetes és így is van jól! Tehát ha a helyetekben lennék semmi esetre sem költöznék, maximum,ha az utcától mentene meg!

Válaszomat Kedves Anyósok nem kell támadásnak venni! Itt az ideje belátni végre,hogy MINDEN generációnak sokkal-de sokkal jobb és egészségesebb KÜLÖN!

2012. júl. 9. 20:02
 22/23 anonim ***** válasza:
14-es, te biztos anyós vagy. A saját anyám is idegesít, mert mindig meg akarja mondani, mit csináljak, pedig 100 km-re lakik és 18 éves korom óta külön lakom. Ő örült, hogy nem kell az anyósával lakni, pedig szerette őt. Anyósom az anyósával lakott, mindig mondta, hogy neki ott szava sosem volt, pedig szült 3 fiút, mert az anyósa meg a férje összefogott ellene, anyós irányított. Kényszerből voltak együtt régen, nem másból és sokat nyelt mindenki a másiktól...ne költözzetek össze.
2012. júl. 10. 06:44
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Úgy látom a válaszolok nagy része semmi pénzért nem költözne a helyemben. hát, ezzel én is így vagyok.Remélem sikerül valahogy meggyőznöm erről a páromat is! Nem adom fel!!!!!!!!!
2012. júl. 11. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!