Mit tudnánk tenni ebben az ügyben? Van egy 87 éves nagymamám, szerencsére kiváló szellemi és fizikai állapotban van. Sajnos azonban a tisztálkodás egyáltalán nem érdekli, semmilyen módon. Iszónyú pisi szaga van sokszor, de az a több napos.
Figyelt kérdés
Tudom ha szólnának neki, még ő sértődne meg, így is leszól minket ha este, vagy így nyáron nap közben elmegyünk fürdeni. Ha véletlenül látja hogy parfümöt fújok, az is büdös neki. A vízzel spórolni kell mindig hangoztatja, gondolom így van a tena betéttel is. Hetekig nem néz a fürdőszoba felé. Tudom hogy nehéz neki a kádból kiszállni, múltkor segítettem is neki ezért, mert akkor már elviselhetetlen volt a szag. Amúgy elutasító ha segíteni akarok neki. Ő lakik nálunk, mielőtt a költözést javasolná valaki. Hogy lehet ilyet közölni, vagy hagyjuk a francba az egészet?2020. aug. 31. 05:57
21/21 anonim válasza:
"A kad oldalara lehet szereltetni vizzaro ajtót"
De valószínűleg nem is annyira a belépés lehet a gond, hanem hogy ha aztán beleül, hogy all fel fájós terdekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!