Régen anyukáink korában is sokan szültek úgy gyereket hogy először a nagyszülőnél laktak ,most miért tartják ezt olyan felháborítónak ,mikor az árak és fizetések arànya csak Rosszabb lett ?
Nem, 1, intelligens emberek között nincs gond. Csak manapság nulla alkalmazkodni akarás van az emberekben.
Mi anno külön laktunk, albérletben. Apósom nagyon beteg lett, anyós nem sokkal nyugdíj előtt nagyon rosszul járt volna az ápolási díjjal. Úgyhogy nem volt kérdés, mentünk hozzájuk, pici babával. Após halála után itt volt a négy szobás lakás, anyós sem volt ugye fiatal, számíthattunk rá, hogy előbb-utóbb neki is kellünk majd. Ezért maradtunk.
Ha azt mondta, ő annak idején ezt így vagy úgy csinálta a gyerekkel, azt nem beleszólásnak vettem, hanem azt mondtam, köszi, kipróbálom, vagy köszi, ezt én inkább nem. Tisztáztuk, hogy ki mit fizet, stb.
24 éve élünk vele. Jobb a kapcsolata velem, mint a lányával.
"jobb az albérlet csak mègis kidobott pénz"
Tévedés, nem kidobott pénz, hanem egy szolgáltatás ellenértéke: fedél a fejed fölött. Ennyi erővel minden kidobott pénznek minősíthető, amiért fizetni kell, de lenne ingyenes alternatívája. Kérdés, hogy milyen minőségi különbséggel...
"Persze jobb az albérlet csak mègis kidobott pénz kategória."
Nem "kidobott pénz". Ezt már ki kellene verni a fejekből végre. A bérelt lakással az önállóságodat fizeted meg, egy szolgáltatást fizetsz meg, egy életstílust fizetsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!