Sokan elvezik hogy az ertelmetlen välaszaikkal remiszgetik a kismamäkat? Egyszerüen felhäborito!
Pont ma akadtam ki én is pár kérdésen, és válaszon.
Nem az a legnagyobb baj, hogy hülyeségeket leírnak tényként emberek, hanem az, hogy mások meg simán elhiszik, és rástresszelnek a dolgokra.
Meg még egy típusú kérdéskört nem értek, az "azt mondta az orvosom, hogy ez, meg az nem jó, ezt mit jelent?"
Ilyenkor csak azért akadok ki, mert miért nem kérdezik meg az orvostól?
Ha ott, akkor nem is jut eszükbe, csak utólag gondolják át a vizsgálaton megállapított dolgokat, legalább utólag szerintem érdemesebb visszakérdezni a dokinál, vagy a védőnőnél, mint egy fórumon, ahol egy csomóan azzal élvezkednek, hogy másokat szivatnak rémtörténetekkel.
Egyébként nagyon sok hasznos tapasztalatot is összegyűjtöttem már innen, úgyhogy nagyon jó, hogy van egy ilyen fórum, de tényleg nem kellene félrevezetni szegény, amúgy is aggodalmasabb kismamákat!
Az igazán fontos, és életbevágó kérdéseket pedig tessék megkérdezni az orvostól, mert én sem hiszem, hogy itt bárkinek is lenne szülész-nőgyógyászati diplomája!
Na, most jól kiháborogtuk magunkat... :-)
Egyébként mi húzott fel Téged ennyire?
Üdv: 36 hetes kismami
Ha az ember nagy pocakkal a hátán fekszik, akkor elnyomhatja a baba az ereket, amik a kismedencéhez futnak. Ha a baba elnyomja az ereket, akkor csökken a kismedence keringése, tehát a babához is kevesebb vér és oxigén jut. Gyanítom, hogy a válaszoló erre gondolt.
Ha én hanyatt feküdtem kb a 30. hét után, akkor kb 40-50 másodperc múlva rosszul lettem, valszeg nekem pont ráfeküdt.
Én egyébként úgy gondolom, hogy aki jól érzi magát hanyattfekve annak nem szorította le az ereit semmi, tehát a baba sem fog megfulladni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!