Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokan elvezik hogy az ertelmet...

Sokan elvezik hogy az ertelmetlen välaszaikkal remiszgetik a kismamäkat? Egyszerüen felhäborito!

Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 09:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A méhlepénybe az anyai keringés viszi az oxigént. A kismedencei keringés nem függ össze a baba oxigénellátásával?! Na ez aranyos :D
2009. jan. 20. 10:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem azt irtam,hogy saját vérkeringése van.De semmi köze ahozz,hogy a kismedence v.keringése lassul.
2009. jan. 20. 10:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor szerinted ha az anya kismedencei keringése lassul, akkor a babáé miért nem? Valahonnan máshonnan is kap vért?
2009. jan. 20. 10:44
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha lassulni nem is fog, oxigén az kevesebb lesz benne, mivel a méhlepényhez is kevesebb ment a lelassult anyai keringés miatt.
2009. jan. 20. 10:47
 15/20 anonim ***** válasza:
A derék- és hátfájás szintén gyakori probléma a terhesség végén,30.héttől és igencsak megnehezíti a nyugodt pihenést. Enyhít a helyzeten, ha a kismama kemény matracon, vízszintesen fekszik. HA leginkább a háta szokott fájni, jó hatással lehet rá a hanyatt fekvés!!!A baba legfeljebb a májat, epét ilyeneket nyom.És inkább azzal függ össze hogy a méhlepény hol fekszik és mekkorra nyomás éri.
2009. jan. 20. 11:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Én vagyok a rosszullevős. Nekem pont a derékfájás miatt volt gáz, hogy nem tudtam hanyatt feküdni. Sajna nekem elnyomta az ereket, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki másnak elnyomja. Barátnőmnek leállította a baba a veséjét, mert úgy feküdt, kórházba is került emiatt. Ez sem jelenti azt, hogy minden kismama meg fog halni veseelégtelenségben, de sajnos van ilyen.
2009. jan. 20. 11:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek a kérdésfeltevővel, természetesen nem azon esetekben, amikor valaki tényleg saját tapasztalatot oszt meg, avagy konkrét, bizonyított tényeken alapuló választ ad. Mivel, Én is kaptam már rengeteg hasznos választ itt. Viszont, a hócipőm tele van az olyan kérdésfeltevőkkel és válaszadókkal, akik az "Úristen, azt hallottam....", "XY azt mondta, hogy...." és stb., stb. Időnként szabályosan "eltemetik" a kismamát a babájával együtt. Szóval, adott témában inkompetens vészmadarak kíméljenek! Nem tudom, ki hogy van vele, de Én azt tapasztalom, hogy a kismamák többsége ebbe a kategóriába tartozik sajnos. Talán ezért kerülöm tudatosan a kismamákat, mióta terhes vagyok?
2009. jan. 20. 11:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek. Én pont emiatt kerültem a terhes és kisgyerkes anyukákat terhesen :)

(rosszullevős)

2009. jan. 20. 11:21
 19/20 anonim ***** válasza:

szerintem azert tesz fel kismama egy kerdest (meg barki), mert tanácsot vár.

akár több oldalról, több tapasztalattal, tobb megközelítésben. Ezek között természetesen, ha sok választ kap, mar a nagy szamok törvénye alapján is fog kapni olyan valaszt, amit valaki kiakasztónak talál.

ez van, de szerintem ez is csak azt mutatja, mennyire sokfélék a kismamák, meg az emberek.

van, aki tud narancslevet inni, amikor szoptat, van, akinek fáj a babája hasa tőle. ha lát egy olyan kérdést, hogy mit nem szabad enni inni, és leirja, hogy narancslevet (sajat tapasztalata alapjan), és lehulyezik, szerintem nem jogos.

a hatonfekvős móka is olyan, hogy ki kell probalni. (sok ilyen ki kell probalni dolog van, amire nincs igazi valasz)..igazsagmagja bizonyára mindegyiknek van (en senkirol sem feltetelezem,hogy direkt rosszat irna).

(én speciel lábfelpolcolás címén szoktam éjszaka háton fekudni, mert azt ajanljak ugyis, ulve meg nem lehet labat felpolcolni (vagyis lehet, de marha kenyelmetlen), és ugy nem nyom semmit. ha leengedem a labam, nyom. Sőt, az utobbi napokban, ha hatonfekve merek aludni, a manóm elkezd rugdosni, hogy ez neki nem tetszik. szoval a hatonfekvest sajna mostanaban hanyagolom, de nekem irto termeszetellenes helyzetben fekszik a babám, minden orvos kiakad rajta (sajnos).

tényleg, kedves kérdező, ne haborodj fel, egyszeruen masok vagyunk, ha olyan valaszt latsz, ami szerinted nem hasznos, hasznald a piros kezecskét, és ne idegesítsd fel magad rajta.

szerintem itt mindenki jószándékból ír, en hiszem, és szeretnem ezt hinni tovabbra is.

2009. jan. 20. 13:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is akadtam már ki egy-egy kérdésnél, mert egy tök normálisat kérdezett egy kismami és erre egy másik rögtön leírta neki, hogy ő ekkor elvetélt. pedig igazából köze nem volt a dologhoz és csak megrémiszti a másikat. De hozzáteszem, hogy ez a válaszoló ugyanezt a történetet leírta még más kérdéseknél is, ugyanígy megrémisztve a többi kérdezőt. Nagyon sajnálom, hogy valakivel ilyen történik, ne értsetek félre!

Pl egy olyan kérdésre, hogy "6 hetesen vérezgetek. Elmehet a baba?" erre mindjárt leírják hogy igen minden esetben. Holott nem! Én is vérezgettem. Én itt ficánkol a csöppség a pocimban! Szóval kismamák vagyunk, nem szakemberek! Na de ez sem jelenti azt, hogy hozzuk egymásra a frászt!

21 hetes kismami

2009. jan. 20. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!