Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mennyit alusztok? Lehet...

Mennyit alusztok? Lehet értelmetlen lesz ez?

Figyelt kérdés
Ez az első vizsgaidőszakom és sajnos még nem tapasztaltam még meg, hogy mettől meddig érdemes tanulni, meg hány órát kell aludni. Én sajnos lusta vagyok és van olyan nap, hogy egésznap csak az ágyban lustálkodom. Pedig rákellen számon magam a tanulásra, mer csütörtökön vagy egy vizsgám.
2010. máj. 25. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
menj futni vagy bringázni, felfrissít szellemileg, könnyebb lesz a tanulás...és nem leszel fáradt ha 7-8 órát alszol csak
2010. máj. 25. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy fejlődő gyereknek 8-9 óra, egy felnőttnek ha nem végez erős fizikai munkát 7 óra alvás elegendő.
2010. máj. 25. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Hosszú távon 6 óra alvással kellemesen el lehet lenni. Nyáron annyit dolgoztam, h csak 6 órát tudtam aludni (nem túl fizikai és szellemileg sem megerőltető munkát persze), és 3 hónapon keresztül bírtam, nem volt gond.

Jótanács, h ne feküdj vissza ha felébredtél, mert csak fáradtabb leszel. Én ma aludtam 2.5 órát, aztán inkább mégis visszafeküdtem még 4 órára. Hiba volt. :D

2010. máj. 25. 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:

vizsgaidőszakban még 6 -7 óra is elegendő :-).

Egy felnőtt szervezet azt a pár hetet kibírja. De való igaz, ha elmennél egyet futni utána pihennél egy fél órát sokkal jobban fogna az agyad.

2010. máj. 25. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:

> Én ma aludtam 2.5 órát, aztán inkább mégis visszafeküdtem még 4 órára. Hiba volt. :D

Ez nagyon nagy igazság :D

2010. máj. 25. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!