Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Gàz,ha ezen kiakadok?

Gàz,ha ezen kiakadok?

Figyelt kérdés

Pàrom nagymamàja àllandóan mondogatja,hogy együnk,együnk. Mielőtt összeköltöztünk együtt laktak,főzött rà de így is hetente 4x 5x jàrt mekibe a pàrom. Colat ivott egèsz nap. Nyílvàn a mekis kajàkról nem tudott a mami,mint ahogy arról sem ,hogy colat ivott egèsz nap amikor nem volt otthon. Na màr most napi szinten elmondja,hogy milyen vèkony az unokàja,biztos beteg,biztos nem eszik eleget,biztos nem eszik eleg tapanyagot. Nekem ezeket sosem mondja,hanem csak a pàromnak teloba. Amit tudni kell:mióta együtt vagyunk nem iszik colat,nem mekizik. Hetente 5x főzök minimum. Jó és értékes tàpanyagokban gazdag kajàkat főzök,erre mégis ezt mondja a hàtam mögött. Mintha nem főznék,vagy nem etetném a fiú unokàjàt. Nyílvàn tényleg fogyott ,mert jobb és értékes ételeket készítek nem pedig a mekis hulladékot eszi cukros kolàval. Most màr csak csapvizet szokott inni.

Szerintetek jogosan vagyok kiakadva? Annyira rosszul esik. Én szívemet lelkemet kiteszem,hogy egészséges ételeket készítsek a pàromnak a dràga mamika meg ezeket mondja a hàtam mögött. Nagyon rosszul esik. Ti mit tennétek a helyemben?

2020. júl. 19. 11:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem baromira irigyellek, hogy ez a legnagyobb problémád és ráérsz ezen kattogni... Gondolom nem is dolgozol, hogy ezzel foglalkozol állandóan, hogy a kedves párodnak a szíved-lelked kitéve minden nap megfőzd és az asztalra tedd a finom és egészséges vacsorát.

Na most 1. A nagymamák, anyukák mindig aggódnak a gyerekeikért, különös tekintettel a testsúlyukra. Egy nagymama mindig azt fogja mondani, hogy jaj de sovány vagy kisunokám, gyere egyél egy kis rántott húst meg süteményt. A nagymamáknak ez a dolga, nem tudom, neked nincs, vagy ők is fitnesz őrültek, mindegy.

2. A mamákkal lehet ám BESZÉLGETNI. Nem a hátuk mögött kell összeesküvés-elméleteket szőni meg belelátni a hülyeséget mindenbe, hanem a családi ebédnél szépen le kell ülni, el kell mesélni, hogy a Ferike eddig ám minden nap a mekdonálcba járt, de most már te főzöl neki, és ezért fogyott ennyi meg ennyi kilót.

De ha ezután is ugyanúgy mondani fogja, hogy mennyire vékony a gyerek, neked azon akkor sem kell kiakadni, hidd el, a világ nem körülötted forog, ez nem ellened irányul, ez egy normál nagymama-unoka kapcsolat.

2020. júl. 19. 12:13
 12/31 anonim ***** válasza:
77%

Most így olvasgatva a válaszaidat, irdatlan nagy paraszt vagy... a kedves párod egy életképtelen balhere, akit úgy kell etetni, mint egy csecsemőt, a nagymamája etette felnőtt koráig, mellette eljárt mekizni, tehát nemcsak egy disznó, hanem tiszteletlen is, te kibeszéled az öreganyját a háta mögött, ocsmány paraszt módon, és még neked áll feljebb?

Az lehet, hogy a mamika zsírosabban főz és kicsit testesebb, de te hiába zabálsz salátát csapvízzel és hiába vagy 40 kiló, akkor is egy vaddisznó vagy. A stílusod miatt. Ideje lenne kicsit magadba nézni, mielőtt másokra fröcsögsz... A kedves párod meg növesszen tököt. ;)

2020. júl. 19. 12:16
 13/31 anonim ***** válasza:
73%

Milyen magas a párod, és hány kiló?

És mennyi volt, mikor a nagymama főzött rá, plusz rendszeresen evett a Mc Donald's nál?

2020. júl. 19. 12:20
 14/31 anonim ***** válasza:
67%
Te is nyomi vagy meg a pincsikutyád is, akit etetsz.
2020. júl. 19. 12:24
 15/31 anonim ***** válasza:
89%
A mamak ilyenek
2020. júl. 19. 12:34
 16/31 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek az eddigi vàlaszokat,jöhetnek még !
2020. júl. 19. 12:58
 17/31 anonim ***** válasza:
84%
Hülyeség ezen kiakadni, amúgy se hiszem, hogy ellened szólna. Az van amit a többiek is írtak, hogy a nagymamák mindig etetni akarjak az unokát, valamint sokszor mondják, hogy milyen soványak, amikor valójában normál tömeggel rendelkeznek. Ha téged ez ennyire zavar, akkor beszélj a mamával.
2020. júl. 19. 13:04
 18/31 anonim ***** válasza:
45%
"Es egy ilyen akarja nekunk megmondani,hogy mit egyunk" Mi az hogy "egy ilyen"? Visszataszító egy stílusod van.
2020. júl. 19. 13:08
 19/31 anonim ***** válasza:
15%
Akik csak csunyakat tudnak mondani huzzanak el innen a francba es vigyek el a negativ fejuket mashova,, bar szerintem nincs hova
2020. júl. 19. 13:48
 20/31 anonim ***** válasza:
Az esik rosszul, hogy feltételezik, hogy rosszul etetsz egy felnőtt embert? 2020 van, még Magyarországon is.
2020. júl. 19. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!