Mit tudnék tenni? Jogos hogy kiakadok és elhajtom?
Teljesen jogos. Ahogy a mergezo szulok konyvben is olvastad gondolom :) Es az is benne volt hogy a konfrontacionak semmi ertelme ha uvoltozesbe megy at.
Szerintem olvass egy asszertivitasos konyvet, az talan segithet. De a vegso megoldas nyilvan a koltozes.
Nem állja meg a helyét? Megtehetné, hogy kirak titeket és olyan bérlőknek adja ki akik tényleg fizetnek érte. Nagyon de nagyon nem egészséges így együtt élni, egymás nyakán főleg ha a kapcsolat sem felhőtlen, én nem is értem hogy lehet így élni, ennél az is jobb ha egy kisebb galériás garzon lakásban húzza meg magát egy kis család -pl fent alszik a gyerek, a szülők lent egy kinyithatós kanapén-
Valójában neked ez a szitu így felettébb kényelmes, különben nem lennél hajlandó így élni.
Ketten vagytok, ha mind a ketten rendesen dolgoznátok meg tudnátok élni rendesen akkor is ha 1 fizu elmegy a hitelre meg a rezsire. Maradna 1 fizetés kajára, ruhára, meg a gyerek után is jár kevéske pénz az is valami. Párod mit szól ehhez az élethez? Nekem úgy jön le hogy te vagy a férfi de lehet tévedek.
És a gyereked mit fog ide írni 20 év múlva? Apám egyfolytában üvöltözött nagyanyámmal?
Felnőtt vagy, saját családdal. Ne anyádra hivatkozz már.
Szerinted mit old az meg, hogy a fejére üvöltöd, hogy szar anya voltál?
Te milyen szülő vagy? A gyerekedet a nagy semmire vállaltad, neked nem hogy saját házad lenne, még albérletre sem telik. Téged a szüleid iskoláztak, te tudod majd iskoláztatni a gyerekedet?
Hogyan teljesítettél az iskolában, ha olyan a munkád, hogy még albérletre sem telik belőle?
örökösen ordibálsz az anyáddal? A gyereked meg ezt látja, hallja tőled?
SZerinted, ha ez így folytatódik és felnő a gyereked, téged hogy fog értékelni?
Az addig igaz, hogy anyád olyan amilyen, de te miért csinálod pont ugyanúgy?
Nehéz, de hagyd figyelmen kívül. Bőven elég ha ő ordibál, bőven elég ha rossz szülő. Ne legyél te is az. Tanulj a hibáiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!