Undorító hogy mamám az utcai cipővel öszejárja az egész lakást megoldás légyszí?
Nehezen elértem hogy az én szomámba ne jöjjön be de a fürdőtől kezdve mindent összemászkál. Undorító és ha szólok neki háborog meg mondja hogy én alig takarítok. Persze mert már ahhoz sincs kedvem ha látnátok hgy a fürdő csempéja között milyen kosz van emiatt.
Nem szeretek vendéget sem hívni. Azért ne olyan brutál koszt képzeljetek el, én úgy ahogy tisztának mondanám magunkat de ez hogy mindent összejár borzalom.
Segítség nagyon fontos! Hogy szoktassam e erről a 75 éves nagymamám?
ja. és ezt is írta
"Nekem is nagy terhet levesz a hátamról, spórolok vele"
maradjunk.
nekem egyszer azt tanította egy bölcs ember, hogy ha valamit nem tudok megváltoztatni, az nagyszerű lehetőség arra, hogy gyakoroljam a türelmet és a toleranciát. igyekszem ezt a tanítását nem elfelejteni..
Na hát az a helyzet ahogy már írta is valaki épp akartam mondani hogy az utcai cipőn minden mocsok van. Tehát már csak abba is okádék belegondolni hogy azzal bemegy a fürdőszobába.
A tyúktrágya: Ha épp marad a papucsán és rászólok hogy szaros akkor azt leveszi. Azért nem szól de nyilván ő már nehez lát nem is figyeli tehát ha én egész nap nem vagyok itthon akkor ő egész nap azzal bemászkál.
Nem cserélgeti, azt mondja hogy tud ő vigyázni...Hát egy fenéket. Makacs rettenetesen, annak is igaza van aki azt mondja hogy nem lehet vele mit tenni.
És nem, nem költözöm el mert ügyintézésekkel is bajban van már, átverik könnyen, lepukkanna a ház amit nem hagyok mert alapvetően szép ház.
Aki írta a gyöngyszemet annak örülök hogy bearanyoztam a napját! ;)
Mivel erről szól a kérdés! Szerinted akkor miről kéne írnia?
Egyàltalán nem ìrta le 50x. Pedig nem szoktam a kérdezőket védeni. Te #48-as iszonyú rosszindulatú ember lehetsz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!