Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Undorító hogy mamám az utcai...

Undorító hogy mamám az utcai cipővel öszejárja az egész lakást megoldás légyszí?

Figyelt kérdés

Nehezen elértem hogy az én szomámba ne jöjjön be de a fürdőtől kezdve mindent összemászkál. Undorító és ha szólok neki háborog meg mondja hogy én alig takarítok. Persze mert már ahhoz sincs kedvem ha látnátok hgy a fürdő csempéja között milyen kosz van emiatt.

Nem szeretek vendéget sem hívni. Azért ne olyan brutál koszt képzeljetek el, én úgy ahogy tisztának mondanám magunkat de ez hogy mindent összejár borzalom.

Segítség nagyon fontos! Hogy szoktassam e erről a 75 éves nagymamám?

2020. jún. 23. 10:50
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Igen de nem véletlen nem hozok egy pasit se haza és akkor is háborog hogy titkolozom és hogy miért nem mutatom be. Szörnyű.

18 dettó! :(

2020. jún. 23. 12:03
 22/50 A kérdező kommentje:
20. De részben örököltem. Mami egy rész, én másik és még a volt férjének a fiáé a 3. rész.
2020. jún. 23. 12:04
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Tökre megértelek, de egy 75 éves emberen nem fogsz tudni változtatni. Én mamám is cipőben mászkál otthon. Vettem neki egy szép szőnyeget a szobába és arra is simán rámegy cipőben, ne tudd meg hogy néz ki, hiába van porszívózva. Erre ilyet szól nekem, hogy ez a szőnyeg undorítóan néz már ki inkább kidobja... A fejem verem a falba az öregek dolgaitól.
2020. jún. 23. 12:07
 24/50 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező, semmit se jelent hogy örököltél, mikor egyértelműen a nagyi a haszonélvező. Akkor rak ki amikor neki tetszik ha sokat hisztizel a szokásai miatt.
2020. jún. 23. 12:09
 25/50 anonim ***** válasza:
17%

egy megörökölt ingatlanért cserébe lehet ám egy kis tyúxart takarítani :-P, nem gondolod?

amúgy meg el lehet is adni, és elosztani 3 felé a pénzt. probléma megoldva

26/50 anonim ***** válasza:
88%
Nem ismerjük, hogy milyen a mamád, de nem lehet vele ezt normálisan megbeszélni? Mert oké, hogy övé a ház, de ha abban egyeztetek meg, hogy te is ott laksz, mert egyedül nem bírná, akkor neki is alkalmazkodnia kell. Gondolom úgy van vele, hogy az övé, neki aztán senki ne mondja meg, hogy mit hogy csináljon. Csak majd jól egyedül marad, ha így folytatja. Ez nem a nagyi móresre tanítása, de meg kellene fontolnod, hogy elköltözöl, ha nem változik a helyzet, nem élnék olyan házban, ahova kinti cipővel bejárkálnak. Az én szüleim is túl vannak a hetvenen, de tudnak változni, az ember képes rá élete végéig. Ha akar.
 27/50 A kérdező kommentje:

23! Legalább tudom hogy más is megőrül. :(

Ez szörnyű tényleg nem lehet mit tenni.

2020. jún. 23. 12:10
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

#20: Én is ìgy gondolom, hogy bunkóság részükről. Főleg mikor a szőnyegre is rámennek. Szóltunk többször, semmi haszna nem volt.

Igen olvastam azóta a kommenteket, de megértem a kérdezőt, hogy zavarja ez az egész. Viszont tapasztalatból mondom, hogy nem fog megvàltozni egy 70 feletti ember màr...

(18-as voltam)

2020. jún. 23. 12:10
 29/50 anonim ***** válasza:
33%
Ha a nagymama nem vendégként teszi ezt, akkor nem tudsz mit tenni. Takaríts, ha zavar.
2020. jún. 23. 12:15
 30/50 anonim ***** válasza:
25%
Undorító hogy valaki odaköltözik egy idős ember nyakára, utána meg nyivákol hogy undorító az öreg.
2020. jún. 23. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!