Mi a megoldás akkor, ha a nagymama mindig túl sok ételt csomagol?
Azt tudod, hogy az utolsó mondatod enyhén szólva is mókás?:D
Miért nem lehet világosan megmondani, hogy csak 4 szelet húst viszünk és ahhoz köretet?
"Mama, imádunk, de csak egy gyomrunk van és ha nem tudjuk megenni 2 nap alatt, akkor megy a kukába! Ezt ugye te sem akarod?"
A többit fagyassza le és egye meg hétköznap!
Kérdezd meg a családsegítőt, tud-e valakit, akibek jól jönne néha egy kis ingyenebéd.
Fagyaszd le, pár hét múlva jól fog esni.
De amúgy igaza van az elsőnek, nem kell elhozni és nincs probléma.
Ő így mutatja ki a szeretet, törődést. Nekem is évekbe telt, míg úgy ahogy leszokott erről anya, mama. Hiába mondtam, hogy nem kell ez, vagy az, mert csak kidobom, nem hitték el. Amúgy most már elébe megyek a dolgoknak, én pakolok magamnak :) annyit, amennyit meg is eszek.
Félre értés ne essék, nagyra értékelem, sőt mikor hazamegyek látogatni és mama azt mondja, hogy fagyasztott le nekem pl szilvás gombócot (amit imádok!!! Házi szilvával,és kiolvasztva is finom), vagy töltött káposztát, akkor majdnem a nyakába ugrom örömömben :)
Sajnos nem találkoztunk lassan 2 hónapja, de már hiányzik, még a traktálás is... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!