Undorító hogy mamám az utcai cipővel öszejárja az egész lakást megoldás légyszí?
Nehezen elértem hogy az én szomámba ne jöjjön be de a fürdőtől kezdve mindent összemászkál. Undorító és ha szólok neki háborog meg mondja hogy én alig takarítok. Persze mert már ahhoz sincs kedvem ha látnátok hgy a fürdő csempéja között milyen kosz van emiatt.
Nem szeretek vendéget sem hívni. Azért ne olyan brutál koszt képzeljetek el, én úgy ahogy tisztának mondanám magunkat de ez hogy mindent összejár borzalom.
Segítség nagyon fontos! Hogy szoktassam e erről a 75 éves nagymamám?
Miért van mindenki lepontozva aki nem a kérdezővel ért egyet? :D
Nevelés és a mama eddigi életének a kérdése. Aki úgy nőtt fel, hogy nem kellett lehúznia a cipőjét és így él 75 évig, az ebbe van beleszokva és nem fog megváltozni, mert számára ez annyira jelentéktelen dolog (megjegyzem számomra is, pedig messze állok a 75-től. Nem keletkezik több kosz mint bárhol máshol, aki jön az meg úgy se látja, nem méteres koszrétegekről van szó.. nap végén egy söprés felmosás és kész. Nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel).
Akit meg régen is úgy neveltek, hogy levegye a cipőt, az idős korára is le fogja venni, mert neki meg az a természetes.
Nem mondom, hogy egyszerű elviselni, aki kifejezetten a tisztaságért van oda, annak pláne nehezebb, de ennyi miatt nem érdemes sipákolni.
Gyanítom ha felviszel magadhoz egy csávót, az nem azzal fog foglalkozni, hogy a fürdőszoba csempéje közt mi van :) Egy átlag vendég meg nem fog nálad ÁNTSZ ellenőrzést tartani.
Azért nem egyszeráen utcai cipőről van szó, írta a kérdező, hogy a tyúkólba is ezzel a cipővel megy be. Tehát a tyúkszaros cipővel járja körbe a lakást.
Kérdező: nem lehetne megállapodni, hogy legalább a tyúkólba ha megy, vegyen fel másik cipőt, cserébe pedig nem szólsz, ha a tisztán utcai cipőjével járkál a lakásban? Így mindketten engednétek egy kicsit.
Érdekes, hogy itt rengeteg ember szerint normális tyúkszaros cipőben jàrkálni a szobákban és a fürdőben. :D Kèpzelem az ilyen embereknél milyen szép tisztaság lehet otthon.
Attól mert a nagyijánál lakik, nem szabad szólni neki ha ez zavarja? Megdöbbentőek a válaszok.
"hisztériázik mert valami nem úgy van ahogy a pici szája óhajtja"
fú, érdemes volt benézni a családi kapcsolatok (gyakori gyöngyszeme) kategóriába... fúj milyen emberek vannak. Ilyet szól "pici szája"... Kitalálom 70 éves izzadtságszagú papa vagy nagy hassal izom nélkül, és a te házad a te várad... vagy valami hasonló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!